Mafia Trilogy CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Mafia Trilogy CZ - PC DVDMafia Trilogy CZ - XBOX ONE
Cena s DPH
719 Kč
Cena bez DPH: 594 Kč
 
Kód produktu: 408555
2KCZ dabing
 
Chceš ušetřit 130 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 589 Kč

Mafia Trilogy CZ [PS4]


Prožijte příběh pravého gangstera napříč 3odlišnými érami organizovaného zločinu v Americe. Teď mají hráči poprvé možnost zažít všechny tři éry této oceňované akční dobrodružné série na moderních konzolích. Mafia 2 obsahuje původní český dabing a Mafia 3 obsahuje české titulky. Informace ohledem české lokalizace pro hru Mafia (Definitive Edition) budou upřesněné později.



Mafia_Trilogy

Mafia (Definitive Edition)
Kompletně a do detailu propracovaná verze původní hry z roku 2002, která přinese zmodernizovaný herní scénář s novým bohatým dialogem, rozvinutějším pozadím a dodatečnými videami, úplně novými herními sekvencemi a prvky hratelnosti a mnoho jiného. A co je nejdůležitější je, že bude to stále ta Mafia, jakou si pamatujete, jen o ješte kousek lepší a zábavnější.


Tommy Angelo býval taxikářem, no osud zamýšlel cosi hrozivější. Stal se mafiánem – uznávaným rodinou, obávaným nepřáteli a připraveným řešit věci po svém. Následujte Tommyho v tomto epickém gangsterském dobrodružství při jeho vzestupu na vrchol nejvychýřenější zločinecké organizace – Mafia.


  • Americké podsvětí třicátých let - nebezpečný svět rychlých automobilových naháněček, bankovních loupeží, pašování, nájemných vražd a brutálních bojů gangů.
  • Více než 20 akcí nabitých misí plných zvratů a neočakávaných překvapení s odvážnými vedlejšími úkoly pro bystřejší gangstery.
  • Více než 60 autentických vozidel jako kamion, kabriolet a sporťáky.
  • Obrovský arzenál výzbroje zahrňuje baseballové pálky, magnum a samopal.
  • Více než 12 čtverečních mil amerického města třicátých let, se simulovaným provozem, pamětihodnostmi a okolním prostředím, které se postupně vyvíjí.

    Mafia 2 (Definitive Edition)
    Přepracovaná hra z roku 2010 v ultra HD kvalitě 4K. Obsahuje všechen původní i bonusový obsah vydaný po uvedení hry (DLC, přídavky a aktualizace). Hra obsahuje původní český dabing.
    Návrat klenotu mezi českými hrami s příběhem o mafiánské rodině zasazeným do města New York na přelomu 40. a 50. let minulého století, které svou rozlehlostí dosahuje dvojnásobku oproti prvnímu dílu.
    I tentokrát se můžete těšit na filmově zpracované okamžiky hry se silným příběhem, doslova žijícím městem, nekompromisními policajty, nejednu přestřelku a zuřivé naháněčky s auty. Město je detailnější než jindy a konečně budete moci navštěvovat samovolně také bary, anebo například prodejny oblečení.
    Kromě možnosti převlékání však je potřebné též tankovat pohonné hmoty pro Vaše vozidlo, anebo si ho například nechat prebarvit, ba i umýt v myčce. Automobily na ulicích navíce můžete odcizit hned několika způsoby a to od hrubé síly až po tichou prácičku. Další novinkou je též přítomnost psů ve hře, kteří Vám budou znepříjemňovat život zločince, stejně jako kopa dalších inovací.
  • Reálné chování 50 modelů vozidel včetně jejich poškození.
  • Velmi detailně propracovaný život ve městě.
  • Vylepšené chování policajtů (pronásledují i dalších zločince).
  • Možnost zvyšování/snižování respektu.
  • Tři mafiánské rodiny ve městě.
  • Dobová rádia v automobilech.

    Mafia 3 (Definitive Edition)
    Kompletné vydání původní hry z roku 2016. Obsahuje celý původní a bonusový obsah vydaný po uvedení hry (DLC, přídavky a aktualizace). Hra obsahuje české titulky.
    Píše se rok 1968 a pravidla se zmenila. Po letech strávených ve Vietnamu Lincoln Clay ví, že rodina není to, kde jste se narodili, ale to, pro koho zemřete.
    Zpět doma v New Orleans se Lincoln pokouší změnit svůj život, ale stará pouta mu brání opustit město. Bude potřebovat víc než jen pár přátel, aby dokázal přežít v tomto novém světě. Bude se hodit někdo do intenzivních přestřelek, surových pěstních soubojů, anebo za volant. Ale se správnými lidmi, nějakými těžkými rozhodnutími a trochu ušpiněnými rukami se může dostat na čelo podsvětí celého města.
    Je čas založit novou rodinu.
  • New Bordeaux, přetvoření New Orleans z roku 1968
    Obrovský otevřený svět, který je ovládaný mafií a detailně vytvořený podle vzhledu a zvuku celé éry.
  • Smrtelný anti hrdina
    Staňte se Lincolnem Clayem, sirotou a vietnamským veteránem, který je skálopevně rozhodnutý pomstít smrt jeho náhradní rodiny.
  • Pomstěte se podle Vašich představ
    Vyberte si Váš vlastní herní styl, brutální sílu, sálající zbraně, anebo taktiku číhání na kořist, díky kterému svrhnete italskou mafii.
  • Nová rodina povstane z prachu staré
    Vybudujte nové kriminální impérium podle Vašich představ, rozhodujte se které zástupce odměníte a kteréch zradíte.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ dabingEN dabing

Recenze na Mafia Trilogy CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.