Madden NFL 23 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Madden NFL 23 - PS5Madden NFL 23 - Xbox Series X|SMadden NFL 23 - XBOX ONE
Cena s DPH
1 239 Kč
Cena bez DPH: 1 024 Kč
 
Kód produktu: 447170
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 240 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 999 Kč

Madden NFL 23 [PS4]


Zapište se do historie. Kontrolujte dopad každého rozhodnutí zcela novými způsoby. Rozhodněte o dalším postupu v režimu Franchise s úpravami v oblastech volných hráčů a obchodování, zanechte svůj vzkaz v módu Face of the Franchise: The League a sestavte nejlepší soupisku v Madden NFL 23!

O hře

Face of the Franchise: The League
V režimu The League se ocitnete ve své páté sezóně NFL na postu dle vlastního výběru (QB, WR, RB, CB, MLB) s cílem restartovat kariéru v novém klubu. Vyjednejte si roční kontrakt s jedním z 32 týmů NFL a skvělými výkony na hřišti získejte odměny a postupte na vyšší úrovně. Novinky New Drive Goals a Drive Summaries vám umožní vyladit si herní zážitek a získat zpětnou vazbu a odměny na základě vašich výkonů. Získejte výkonnostní bonusy z týdenních aktivit a tréninků mezi zápasy, zatímco Chad Johnson, který má na starosti úpravy hodnocení v sérii Madden, dohlédne na váš kariérní vývoj prostřednictvím aktualizací hodnocení, abyste na své cestě Road to 99 dosáhli maximálního prestižního postavení. Budete patřit mezi nejlepší hráče NFL všech dob? To záleží jen na vás.
Franchise
Plánujte a přemýšlejte budoucí tahy jako hlavní trenér v NFL s vylepšeným skautingem, správou týmu a každotýdenním stanovením strategie, které vám pomohou dovést organizaci na vrchol. Nové hráčské pobídky jako lokalita týmu a požadavky na plat ovlivňují jednání o smlouvách v režimu Franchise a zvyšují napětí při vyjednávání s volnými hráči NFL. Upravená umělá inteligence obchodování přesněji určuje hodnotu hvězdných hráčů, což se odráží ve férovějších a realističtějších nabídkách.
Madden Ultimate Team
Rozvíjejte svou vysněnou soupisku ze současných superhvězd NFL, legend Síně slávy a dalších fotbalistů. S vůbec první výzvou Field Pass a přehledem odměn v historii Madden Ultimate Teamu máte vždy o co hrát. Hraním získávejte vstupní žetony do MUT Champions a soupeřte s ostatními podle svého gusta. Díky zjednodušené tvorbě sad se můžete těšit na lepší navigaci sbírkou předmětů, takže vám nic nebrání soustředit se na celosezónní vylepšování soupisky svého Ultimate Teamu.

Trailer

Související produkty (1)


Recenze na Madden NFL 23

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.