Loop8: Summer of Gods (Celestial Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Loop8: Summer of Gods (Celestial Edition) - PS4Loop8: Summer of Gods (Celestial Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
2 079 Kč
Cena bez DPH: 1 718 Kč
 
 
Kód produktu: 462109
MarvelousEN dabing

Loop8: Summer of Gods (Celestial Edition) [NSW]

 

O hře

Do konce světa zbývá jeden měsíc, jak strávíte každý den?

Poté, co Kegai přinutili lidstvo dostat se na pokraj vyhynutí, ti, co přežili, uprchli ke hvězdám. Středoškolský student Nini, vychovaný na neúspěšné vesmírné stanici známé jako „Naděje“, se vrací na Zemi, aby strávil léto ve venkovském japonském městečku Ashihara, jedné z posledních zbývajících svatyní lidstva. Přestože Ashihara zůstává relativně nedotčena, Kegai jsou stále hrozivou přítomností a je jen otázkou času, kdy prolomí božskou bariéru chránící město.

Nini, obdařená Demon Sight, schopností, která mu umožňuje nahlédnout do 'Podsvětí', kde číhají Kegai, může být poslední nejlepší šancí lidstva k přežití. Sám to však nezvládne a bude se muset spřátelit se svými spolužáky, aby měl nějakou naději odrazit starodávnou hrozbu.

Vstupte v této originální RPG hře do života Niniho, teenagera, který přichází do malebného japonského města Ashihara v srpnu 1983. Prozkoumejte město, spřátelte se s jeho lidmi a postavte se postupně proti Kegaiům. Vaše výsledky závisí na vztazích, které jste si vybudovali, a na rozhodnutí, které jste učinili. Využijte speciálního spojení Nini s bohy k obnovení světa, přičemž každá smyčka umožní Ninimu a jeho spojencům znovu a znovu prožívat 8. měsíc, dokud se jim to nepodaří... nebo je Kegai úplně nepřekonají.

Klíčové vlastnosti

  • Volby, které mohou změnit svět
    Systém umělé inteligence poháněný emocemi Loop8 reaguje na každou vaši akci a rozhodnutí, které uděláte. Emoce a příběhy postav se budou značně lišit v závislosti na vašich rozhodnutích, díky čemuž bude každé hraní zcela jedinečné.

  • Nádherné přímořské město plné tajemství
    Nostalgický a nádherně přetvořený snímek japonského venkovského prostředí kolem roku 1983, Ashihara, je domovem pestré škály postav, z nichž každá skrývá svá vlastní tajemství, která je třeba odhalit. Udělají z nich vaše rozhodnutí důvěryhodných spojenců...nebo smrtelných nepřátel?

  • Žijte obyčejný život, bojujte s mimořádnými nepřáteli
    Budujte pouta s obyvateli Ashihary a zároveň ochraňujte město před všudypřítomnou hrozbou Kegai, opakujte cyklus, abyste odhalili, jak vaše každodenní činy ovlivňují vaše bitvy v podsvětí a naopak.

  • Prožijte minulost a změňte budoucnost
    I když se termín vyhynutí lidstva stále více přibližuje, osud Ashihary zůstává ve vašich rukou. Opakovaně se vraťte na začátek srpna, změňte své činy a uvidíte, jak změní průběh osudu napříč více konci.

Celestial Edition obsahuje:

  • Hra Loop8: Summer of Gods
  • Artbook
  • Soundtrack
  • Mini plakát na zeď
  • Japanese Wooden Ema
  • Sběratelský box

Trailer


Recenze na Loop8: Summer of Gods (Celestial Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.