Loop Hero Nintendo SWITCH

Cena s DPH
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 463942
DevolverEN titulky

Loop Hero [NSW]

 

O hře

Lich uvrhl svět do nadčasové smyčky a uvrhl jeho obyvatele do nekonečného chaosu.
Využijte rozšiřující se balíček mystických karet a umístěte nepřátele, budovy a terén podél každé jedinečné expediční smyčky pro odvážného hrdinu. Obnovte a vybavte mocnou kořist pro každou třídu hrdinů pro jejich bitvy a rozšiřte tábor přeživších, abyste posílili každé dobrodružství ve smyčce.
Odemkněte nové třídy, nové karty, výhody a nevyzpytatelné strážce na cestě k rozbití nekonečného cyklu zoufalství.

Klíčové vlastnosti

  • Nekonečné dobrodružství: Vyberte si z odemykatelných tříd postav a balíčků předtím, než se vydáte na každou expedici po náhodně vygenerované smyčkové cestě. Žádná expedice už nikdy není taková jako ta před ní.

  • Naplánujte si svůj boj: Strategicky umístěte karty budov, terénu a nepřátel podél každé smyčky a vytvořte si vlastní nebezpečnou cestu. Najděte rovnováhu mezi kartami, abyste zvýšili své šance na přežití a zároveň získali cennou kořist a zdroje pro svůj tábor.

  • Kořist a vylepšování: Zničte hrozivé stvoření, získejte silnější kořist, kterou můžete za chodu vybavit, a odemykejte nové výhody.

  • Rozšiřte svůj tábor: Proměňte těžce vydělané zdroje na vylepšení kempu a získejte cenné posily s každou dokončenou smyčkou na cestě expedice.

  • Zachraňte ztracený svět: Překonejte sérii bezbožných bossů strážců během velké ságy, abyste zachránili svět a přerušili časovou smyčku Licha!

Trailer

Související produkty (1)


Recenze na Loop Hero

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.