Logitech Zone True Wireless - GRAPHITE - EMEA

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
8 319 Kč
Cena bez DPH: 6 875 Kč
 
 
Kód produktu: 464173
Logitech

Logitech Zone True Wireless - GRAPHITE - EMEA [985-001082]

LOGITECH ZONE TRUE WIRELESS

Vneste do videokonferencí svůj osobní styl se sluchátky do uší Zone True Wireless Bluetooth. Certifikovaný mikrofon s potlačením šumu, funkce ANC a pohlcující zvuk jsou ideální pro rušná pracoviště. Souběžně připojte sluchátka k počítači a chytrému telefonu a poté si je přizpůsobte a ovládejte pomocí aplikace Logi Tune.

O produktu

    • Křišťálově čistý hlas
      Se sluchátky Zone True Wireless Bluetooth bude váš hlas znít naprosto jasně, a to iv hlučném prostředí. Tři mikrofony v každém sluchátku (celkem 6) rozlišují váš hlas od ostatních zvuků kombinací pokročilého formování paprsku, kaskádové redukce šumu a dynamického zpracování. Nejvnitřnější mikrofon snímá váš hlas prostřednictvím technologie Bone conduction (přes lícní kosti) a v kombinaci s tkaninou, která pomáhá eliminovat hluk větru, poskytuje zvuk profesionálních kvalit bez ohledu na vaše okolí. Pohodlně ovládejte zesílení mikrofonu pomocí aplikace Logi Tune.

    • Výjimečná kvalita
      Sluchátka Zone True Wireless Bluetooth poskytují vynikající kvalitu zvuku. Hybridní funkce ANC blokuje rušivý šum a pomáhá vám se soustředit, zatímco režim Transparency je vhodný pro chatování a poslech lidí nebo ruchu dopravy, aniž byste museli sluchátka sejmout. Sluchátka můžete zapnout/vypnout pomocí aplikace Logi Tune, nebo pouhým klepnutím na sluchátko. Velké 12 mm měniče poskytují plné basové tóny, které umocňují váš poslech a požitek z kompletního frekvenčního spektra.

    • Připojení
      Souběžně připojte sluchátka Zone True Wireless Bluetooth k počítači a chytrému telefonu. K bezproblémovému připojení k chytrému telefonu můžete použít nativní funkci Bluetooth nebo přiložený přijímač USB, který připojíte k počítači, pro zajištění mimořádně spolehlivého bezdrátového připojení. Pokročilá vícebodová technologie usnadňuje bezproblémové přepínání mezi dvěma aktivními zdroji zvuku – zmeškané hovory se tak stanou minulostí.

    • Vaše uši. Váš styl.
      Naše posedlost designem produktu se u sluchátek Zone True Wireless Bluetooth projevila překrásným výrazem elegance, jednoduchosti a profesionality, které pozitivně promítají váš styl a osobnost. Tato bezdrátová sluchátka, dostupná ve dvou moderních barvách, vypadají fantasticky před kamerou i mimo ni. Budete vypadat skvěle a sebejistě se sluchátky, jejichž styl a velikost si sami zvolíte.

    • Vyberte si svou velikost
      Uši, stejně jako lidé, kterým patří, se vyznačují různými tvary a velikostmi. Také vaše vlastní uši se mohou navzájem lišit. Sluchátka Zone True Wireless Bluetooth jsou dodávána s odnímatelnými gelovými nástavci ve třech velikostech, takže si můžete vybrat ideální usazení pro každé ucho a optimalizovat tak akustický výkon a izolaci hluku. Vylepšováním designu a výroby sluchátek se zabýváme již léta – pohodlí a způsob usazení v uchu jsme povýšili na svého druhu umělecké dílo.

    • Přizpůsobení a ovládání podle aplikací
      Spusťte aplikaci Logi Tune na svém chytrém telefonu nebo počítači pro snadnou konfiguraci, ovládání a přizpůsobení sluchátek Zone True Wireless Bluetooth. Pomocí elegantně intuitivního ovládacího panelu ovládejte ztlumení, sledujte stav nabíjení a experimentujte s posuvníky 5pásmového ekvalizéru – nebo si zvolte některou z vlastních předvoleb.

    • Vzdálená správa pomocí Logitech Sync
      Oddělení IT může sluchátka Zone True Wireless Bluetooth vzdáleně spravovat pomocí aplikace Logitech Sync s jednoduchým rozhraním na principu prohlížeče, což usnadňuje podporu implementace videa v rámci celé společnosti a minimalizuje nutnost návštěv na místě a hlášení problémů. Logitech Sync nabízí bezpečný a škálovatelný přístup ke vzdálenému monitorování a správě zařízení, který zjednodušuje úlohy typu aktualizace firmwaru a aktivace funkcí.

    • Připraveno pro firmy
      Sluchátka Zone True Wireless Bluetooth jsou bez problémů kompatibilní s běžnými aplikacemi pro volání napříč prakticky všemi platformami a operačními systémy. Certifikace pro firmy zahrnuje Microsoft Teams, Google Meet a Google Voice, Zoom a kompatibilitu s ostatními oblíbenými aplikacemi, jako jsou BlueJeans, GoTo Meeting a RingCentral.

    • Celodenní výdrž baterie
      Jedno nabití baterie udržuje vaše sluchátka připravené na schůzky (až 5 hodin / ANC zapnuto; až 6 hodin / ANC vypnuto a hudbu (až 6 hodin / ANC zapnuto; až 10 hodin / ANC vypnuto). 5 minut nabíjení v pouzdře zajistí hodinu doby hovoru navíc. Stav baterie si můžete zobrazit v aplikaci Logi Tune.

    • Praktické bezdrátové nabíjení Qi
      Sluchátka Zone True Wireless Bluetooth podporují bezdrátové nabíjení Qi, takže je pokaždé nemusíte připojovat a odpojovat – stačí je umístit do pouzdra na nabíječku a problém s energií je rychle vyřešen! Samozřejmě můžete také použít přiložený nabíjecí kabel USB-C na A.

    • Práce i trénink
      Specifikace IP68 poskytuje odolnost vůči vlhkosti, potu, prachu, špíně a písku – dokonce i krátkému ponoření do mělké vody. Se sluchátky Zone True Wireless Bluetooth se budete cítit v pohodě, počínaje prací až po cvičení v posilovně.

  • Šetrné balení
    Papírové balení myši Zone True Wireless pochází z lesů s certifikátem FSC a jiných řízených zdrojů. Volbou tohoto produktu podporujete zodpovědné hospodaření se světovými lesy.

Klíčové vlastnosti

  • Čistý a jasný hlas
  • Souběžné připojení počítače a chytrého telefonu
  • 12 mm měnič přináší plný, příjemný a detailní zvuk s hlubokými basami
  • Logitech nabízí mobilní aplikaci pro dokonalé přizpůsobení

 

Baterie
Technická specifikace
Sluchátka
IP klasifikace IP68
Frekvenční odezva Frekvenční rozsah (režim hudby): 20-20 kHz
Frekvenční rozsah (režim hovoru): 100-8 kHz
Směrová charakteristika mikrofonu Všesměrové duální pole mikrofonů MEMS s formováním paprsku a dovnitř směřujícím mikrofonem
Frekvenční odezva - mikrofon 100 Hz-8 KHz
Typ baterie Integrovaná baterie (lithium-iontová)
Životnost baterie sluchátek (doba hovoru) Až 5 hodin (ANC zap), až 6 hodin (ANC vyp)
Životnost baterie sluchátek (doba poslechu) Až 6 hodin (ANC zap), až 10 hodin (ANC vyp)
Životnost baterie pouzdra pro nabíjení 2 úplné nabití sluchátek
Nabíjení 2,5 hodiny pro úplné nabití sluchátek
2,5 hodiny pro úplné nabití pouzdra
5 minut rychlého nabíjení poskytne až 1 hodinu doby hovoru nebo poslechu
Podpora bezdrátového dobíjení Qi Ano
Nabíjecí kabel USB-A až C: 24 cm
Připojení
Bezdrátový dosah Až 30 metrů (při přímé viditelnosti)
Bluetooth Duální režim
Verze bluetooth 5.2
Kompatibilita S běžnými aplikacemi pro volání napříč prakticky všemi platformami a operačními systémy
S počítači se systémy Windows, Mac nebo Chrome prostřednictvím rozhraní USB-C, USB-A, Bluetooth a zařízeními s iOS nebo Android s Bluetooth
Ostatní
Bezkabelová technologie Ano
Rozměry (jedno sluchátko) 15,9 × 27,4 × 26,3 mm
Hmotnost 13 g (pár sluchátek)

Obsah balení:

  • Bezdrátová sluchátka do uší s gelovými nástavci velikosti M
  • Bezdrátové pouzdro pro nabíjení
  • Přijímač USB-A
  • Adaptér USB-C na A
  • Vyměnitelné gelové nástavce (S, L)
  • Nabíjecí kabel USB-C na A
  • Cestovní pouzdro
  • Uživatelská dokumentace

Produktové video


Recenze na Logitech Zone True Wireless - GRAPHITE - EMEA

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.