Logitech G Saitek Pro Flight Radio Panel

Cena s DPH
2 459 Kč
Cena bez DPH: 2 032 Kč
 
Kód produktu: 408054
Logitech
 
Chceš ušetřit 1 220 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 1 239 Kč

Logitech G Saitek Pro Flight Radio Panel [945-000011]

Kompaktní rádiový panel do každé kabiny.Letový rádiový panel je skupina čtyř LED displejů s ovládacími prvky pro nastavení různých komunikačních nebo navigačních funkcí. Pryč jsou dny problémů s ovládáním na obrazovce pro funkce COM1/2, NAV1/2, DME, ADF a XPDR. Každý displej pracuje v reálném čase s FSX, X-Plane a Prepar3D. Jeden nebo více rádiových panelů se snadno integruje do kokpitu Flight Simulator nebo do vašeho domácího nastavení.

Ovládání a nastavení v reálném čase.Převezměte kontrolu v realističtějším kokpitu. Proveďte real-time a přesné změny sim nebo na rádiovém panelu. Změňte frekvence v rámci svého simu a panel podle toho reaguje. Změna frekvence na panelu a sim automaticky a okamžitě odráží váš výběr.

Plně přizpůsobitelné pro všechny podmínky létání.Modulární a zaměnitelné. Přístroje Logitech G mohou být umístěny jeden na druhém nebo vedle sebe. Chcete panel Rádio nad panelem Multi? Hotovo. Chcete, aby byl váš přepínací panel vlevo od vašeho třmenu? Pojďme na to. Snadno použitelné montážní konzoly poskytují prostředky na uspořádání vaší simulace letu v konfiguraci omezené pouze vaší fantazií.

technické specifikace

  • Pro PC:Windows 10,8.1,7
  • Připojení:1x USB 2.0
  • Délka kabelu:1.8 m
  • Rozměry:12,8 x 5,5 x 8,4 cm


  • Recenze na Logitech G Saitek Pro Flight Radio Panel

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.