Logitech LITRA BEAM streamovací světlo, graphite

Cena s DPH
3 119 Kč
Cena bez DPH: 2 578 Kč
 
 
Kód produktu: 458898
Logitech

Logitech LITRA BEAM streamovací světlo, graphite [946-000007]

 

Hlavní světlo Logitech Litra Beam pro stolní počítače s technologií TrueSoft je navrženo pro streamování a umožňuje snadno dosáhnout profesionálních světelných efektů. Nasměrujte světlo na potřebné místo pro dosažení filmového vzhledu. Jednoduchá změna osvětlovacích technik pro vyjádření různých nálad. Ať už natáčíte video na YouTube, streamujete na Twitch nebo jednoduše pracujete z domova, světlo Litra Beam zajistí, že budete vždy vypadat skvěle.

O produktu

    • Přirozené odstíny pleti, oslnivý vzhled
      Technologie TrueSoft společnosti Logitech poskytuje vyvážené světlo LED s plným spektrem a podáním barev jako v kině pro přirozený, zářivý vzhled všech odstínů pleti.

    • Jedinečné možnosti umístění na stůl
      Litra Beam je nabité funkcemi, které usnadňují dosažení profesionálních světelných efektů v jakémkoli prostoru. Jeho štíhlý, elegantní design se vejde k vašemu monitoru a stane se přirozenou součástí vašeho pracovního stolu jako žádné jiné světlo. Integrované vedení kabelů v základně zachovává eleganci uspořádání. A tři šroubení se závitem 1-20 umožňují připojit Litra Beam ke stolnímu stojanu mnoha způsoby, abyste dosáhli požadovaného nastavení osvětlení.

    • Nekonečné kreativní možnosti
      Světlo Litra Beam pro tvorbu obsahu se vyznačuje inovativním designem paprsku, který vám dává sílu formovat a směrovat světlo jedinečným způsobem s cílem nasvítit váš příběh. Zde je několik způsobů, jak můžete do svých streamů přidat náladu a výraz.

    • Čelní osvícení
      Čelní osvětlení, známé také jako ploché osvětlení, je jednou z nejoblíbenějších profesionálních osvětlovacích technik a je ideální pro vlogy, IRL streamy, hraní her, tutoriály a další. Dosáhnete jej jednoduchým umístěním jednoho světla vodorovně nad monitor přímo k vám – udržujte vše co nejvíce uprostřed. Výsledkem je mladistvý, dobře osvětlený vzhled bez stínů na tváři.

    • Dělené osvícení
      Chcete do svého videa nebo streamu přidat drama? Potom je pro vás dělené osvětlení to pravé. Přesuňte jedno světlo na jednu stranu vašeho nastavení, abyste zvýšili kontrast na tváři a zvýraznili detaily a textury. Tato technika je ideální pro intenzivnější scény, jako jsou dobrodružné herní streamy a stylizované komedie nebo hudební videa.

    • Motýlové osvícení
      Motýlové osvětlení, známé také jako osvětlení Paramount, je ideální pro umocnění půvabu vašeho obsahu. Začněte s Litra Beam nad monitorem, poté zvedněte a nakloňte světlo tak, aby byl váš obličej osvětlen pod úhlem dolů. To vytváří klasický motýlí tvar pod nosem a zvýrazní tvary lícních kostí a rtů. Vyzkoušejte tuto techniku osvětlení pro kosmetické výukové programy, recenze produktů a další.

    • Rembrandtovo osvícení
      Rembrandtově osvětlení je sofistikovanější technika pro přidání nálady, rozměru a dramatu do vašich streamů. Umístěte dvě světla Litra Beams na obě strany vašeho monitoru. Potom upravte výšku a sklon světel, dokud pod očima neuvidíte charakteristický trojúhelník světla – měňte jas a teplotu barev každého světla, abyste dosáhli větší dramatičnosti. Vyzkoušejte osvětlení Rembrandt pro video podcasty, rozhovory v dokumentárním stylu, epizodické krátké videoklipy a další.

    • Bezpečné pro celodenní streamování
      Světlo Litra Beam splnilo i ta nejpřísnější testovací kritéria k zajištění bezpečného celodenního streamingu. Takže ať už vytváříte nové video pro YouTube nebo začínáte streamovací maraton, světlo Litra Beam vám pomůže zajistit pohodlí a jistotu před kamerou po celý den.

    • Přizpůsobte svůj vzhled před kamerou
      Světlo Litra Beam disponuje 5 nastaveními jasu a 5 nastaveními teploty barev (2 700 – 6 500 K) pro navození požadovaného vzhledu. Nebo můžete podržet tlačítka pro plynulé, bezstupňové nastavení.

    • Rychlý přístup k oblíbeným nastavením
      Stáhněte si bezplatnou aplikaci pro stolní počítače G HUB od společnosti Logitech a připojte se prostřednictvím USB nebo Bluetooth pro ovládání jasu a teploty barev, ukládání předvoleb, zapínání a vypínání světla a další funkce přímo z počítače. A pokud máte klávesnici nebo myš Logitech G, můžete použít klávesy G-Key pro snadné zapnutí/vypnutí světla, změnu jasu a teploty barev a další funkce.

    • Logitech TrueSoft
      Technologie TrueSoft byla navržena tak, aby pomohla vyřešit běžné výzvy současných tvůrců obsahu, včetně kvality světla, ostrých stínů a únavy očí z dlouhých hodin streamování3Studie Logitech Consumer Insights, 1 Světlo Litra Glow bylo navrženo speciálně pro streamování a využívá technologii TrueSoft, která přelije vybraný objekt měkkým, rozptýleným a realistickým LED světlem, které je šetrné na oči a umožňuje celodenní profesionální tvorbu obsahu.

    • Pokročilý rozptyl
      Světlo Litra Beam je naprosto jedinečné. Je vybaveno patentovaným objektivem s přesnou optikou, která disponuje inovativní geometrií a v jedinečné kombinaci s naším bezrámovým difuzérem poskytuje měkké světlo bez oslnění, ostrých hran, ostrých stínů, mrtvých zón nebo poklesů.

    • Podání barev jako v kině
      Filmaři vědí, že přesné osvětlení je důležitou součástí profesionální produkce videa a že klíčem k dosažení dokonalého vzhledu je přirozený vzhled odstínů pleti. Technologie TrueSoft byla vytvořena tak, aby osvětlovala váš obličej s nekompromisní přesností a zajistila, že váš obsah vás bude reprezentovat v tom nejlepším světle. Podle měření indexu podání barev (CRI) dosahuje technologie TrueSoft nejlepších výsledků hodnot CRI ve své třídě a produkuje světlo, které je vyváženo denním světlem a dokonale se vykresluje na kameře.

  • Za hranice s Bluetooth
    Pro ještě kreativnější možnosti osvětlení připojte světlo Litra Beam k elektrické zásuvce a ovládejte jej z aplikace ve svém počítači prostřednictvím Bluetooth.

Klíčové vlastnosti

  • bezrámový difuzér pro široké měkké světlo eliminující ostré stíny
  • technologie TrueSoft
  • aplikace pro stolní počítače G HUB pro snadné nastavení světla (jas, teplota barev, zapnutí a vypnutí světla apod.)
  • praktický držák pro snadné uchycení na stůl

 

Technická specifikace
Tvar světla paprsek
Technologie objektivu Objektiv s přesnou optikou
Držáky Stojánek na stůl, který lze nastavit ve 3 krocích
Dodatečné možnosti upevnění 3 úchyty 1/4 pro maximální flexibilitu
Připojení USB + Bluetooth
Ovládací prvky Výkon, jas a teplota barev
Rozsah teploty barev 2 700–6 500 K
Regulace teploty barev 5 předvoleb nebo stisknout a podržet
Jas 320 lumenů optimalizovaných pro streamování
Ovládání jasu 5 předvoleb nebo stisknout a podržet
Ovládání softwaru Logitech G HUB s předvolbami
Systémové požadavky Windows 10 nebo novější
macOS 10.15 nebo novější
Port USB 3.1 gen. 2 nebo 5 V, 1,4 A pro maximální jas
Rozměry Světlo
400 x 30 x 30 mm

Držák
Rozložen 61,5 cm
Složen: 37 cm

Základna
Průměr: 150 mm
Výška: 16 mm
Hmotnost Světlo
185 g

Držák
236 g

Základna
657 g

Obsah balení:

  • Logitech Litra Beam
  • Upevnění na desku stolu (držák a základna)
  • Kabel USB-C na USB-A, 2 m
  • Dokumentace


Recenze na Logitech LITRA BEAM streamovací světlo, graphite

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.