Logitech K860 ERGO Wireless keyboard, US INTL, graphite

Cena s DPH
2 599 Kč
Cena bez DPH: 2 148 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 458904
Logitech

Logitech K860 ERGO Wireless keyboard, US INTL, graphite [920-010108]

 

Dělená ergonomická klávesnice s výraznou konvexní křivkou je navržena pro psaní v přirozené poloze rukou i prstů. Svalová zátěž na zápěstí a předloktí je snížena o 54 %. Zatěžovaný klíčový sval ve středu zad se stabilizuje a tím usnadňuje pohyb ramen a krku.

O produktu

    • Psaní bez kompromisů
      Plynulé a ultra přesné psaní v dostatečné rychlosti a přesnosti. To vše pomocí rozděleného rozložení kláves s matným povrchem a výraznými hmatovými detaily, které usnadňují orientaci prstů a soustředění. Vaše prsty bez námahy klouzají po klávesnici, která zároveň podporuje přirozenější umístění rukou a prstů.

    • Zápěstí ve správné poloze a v pohodlí
      Ve srovnání s běžnými podložkami ERGO K860 nabízí o 54% větší podporu zápěstí při současném snížení ohybu zápěstí o 25%. Podložka se skládá ze tří vrstev:

    • Možnost náklonu
      Nastavte si náklon zápěstí, pro práci ve stoje nebo v sedě, tak aby vám co nejvíce vyhovoval. Naklápěcí nožky upraví náklon o 0°, -4° nebo -7°, takže si dlaně zvednete přesně jak budete potřebovat.

    • Plné využití
      Pokud budete klávesnici používat k zápisu číslic nebo vyplňování tabulkových procesorů, je pro vás připraven integrovaný numerický blok v plné velikosti, díky kterému bude vaše práce efektivní a přesnější.

    • Jednoduché připojení
      Propojení mezi počítačem a klávesnicí spolehlivě zajistí moderní technologie Bluetooth s dosahem až 10 metrů nebo přiložený USB přijímač. Online registrace vás provede jednoduchým procesem nastavení během několika minut.

    • Dlouhá životnost baterie
      O napájení se starají dvě AAA baterie. Energii poskytují klávesnici po dobu až dvou let. Když se baterie vybíjí, rozsvítí se červená kontrolka, která vás na tuto skutečnost upozorní.

    • Široká konektivita
      ERGO K860 připojíte až ke 3 zařízením. Snadno mezi nimi přepínáte pouhým stisknutím tlačítka - nebo mezi nimi můžete proudit pomocí myši s podporou funkce průtoku.

  • Vlastní nastavení
    Software Logitech Options je snadno použitelný a nabízí mnoho možností. Zařízení se zobrazují jako obrázky na obrazovce, takže je lze snadno najít, přepnout a nastavit během několika vteřin. Přiřaďte klávesám F konkrétní funkce , nastavte vlastní zkratku a zkontrolujte životnost baterie v přímo v aplikaci Možnosti.

 

Technická specifikace
Připojení Bluetooth
2,4 GHz USB adaptér
Typ spínačů membránové
Layout mezinárodní US
Numerická část ano
Podsvícení ne
Typ baterie 2 x AAA baterie
Software pro přizpůsobení Podporované Logi Options+ na macOS 10.15 nebo novějším a Windows 10 nebo novějším
Systémové požadavky Windows 10, 11 nebo novější
macOS 10.15 nebo novější
iPadOS 14 nebo novější
ChromeOS
Linux
Rozměry 233 x 456 x 48 mm
Hmotnost 1160 g

Obsah balení:

  • Klávesnice
  • USB přijímač
  • 2 x AAA baterie
  • Dokumentace

Produktové video

Recenze na Logitech K860 ERGO Wireless keyboard, US INTL, graphite

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.