Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad, magenta

Cena s DPH
1 169 Kč
Cena bez DPH: 966 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 439340
Logitech

Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad, magenta [910-005957]

 
Vylepšete svůj herní zážitek
Herní podložka od společnosti Logitech přináší daleko přesnější ovládání a díky tomu se hodí pro hráče nebo uživatele, kteří vyžadují přesné snímání. Kvalitní provedení podložky ji umožňuje používat s velkým množstvím optických i laserových myší.
Materiály
Její látkový povrch zajišťuje pohodlný a bezproblémový skluz myšky. Každý pohyb ve hře tak bude dokonale proveden. Antistatický povrch se jednoduše čistí, nenasákne potem a je příjemný na dotek. Hráči her s nízkými hodnotami DPI musí provádět rychlé, razantní pohyby rukou. Pogumovaná základna pomáhá udržovat povrch podložky na svém místě a brání shrnování jejího potahu pro zachování plynulosti pohybů myši po celé ploše stolu. Tloušťka 3 mm při takové velikosti poskytuje stabilitu potřebnou pro ovládání myši i klávesnice.



Povrch vyladěný pro výkon
Povrch vyladěný pro výkonnost poskytuje špičkovou přesnost a stabilitu pro herní myši prostřednictvím optimální citlivosti senzoru pro převod pohybů myši na přesný pohyb kurzoru i při vysokých rychlostech. Skvěle spolupracuje s optickým senzorem myšky pro přesné pohyby při rozličných nastaveních DPI.
Design
Podložka G840 ve velikosti XL má rozměry 90 x 40 cm a netypické provedení v barvě magenta, které oživí váš herní prostor.
Stačí svinout a jít
Podložka G840 je natolik odolná a pružná, že ji můžete srolovat a vložit do přiložené transportní trubice. Berte si přidané pohodlí a ovladatelnost pro svou myš i klávesnici všude s sebou.

 

Technická specifikace
Rozměry: 400 x 900 x 3 mm
Barva: magenta
Povrch: antistatický

Recenze na Logitech G840 XL Gaming Mouse Pad, magenta

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.