Logitech Combo Touch for iPad Air (5rd generation) and iPad Pro 12.9-inch - GRAPHITE - UK

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
4 679 Kč
Cena bez DPH: 3 867 Kč
 
 
Kód produktu: 447125
Logitech

Logitech Combo Touch for iPad Air (5rd generation) and iPad Pro 12.9-inch - GRAPHITE - UK [920-010258]

Seznamte se s pouzdrem s klávesnicí, které přináší zcela novou úroveň všestrannosti. Pište, prohlížejte, kreslete a čtěte s iPadem Pro – to vše a zároveň chraňte jeho přední část, zadní část a rohy pomocí přiléhavého pouzdra. S novým trackpadem pro snadné ovládání a klávesnicí podobnou té na notebooku charakteristickou pro značku Logitech můžete bez námahy pracovat a tvořit. Možnosti? Nekonečné.

Proč koupit pouzdro s klávesnicí Logitech?

  • Bezpečná, na míru šitá ochrana Není to jen ochrana. Je to klid na duši. Pouzdro Combo Touch je dokonale tvarováno na míru pro váš iPad a chrání jeho přední část, zadní část a rohy před poškrábáním a nárazy. Můžete si být jisti, že váš iPad je v bezpečí az pouzdra nevyklouzne, takže se budete moci soustředit na to, co je důležité – dokončení vaší práce. A to i když budete muset přejít od pracovního stolu do obývacího pokoje nebo si ho vzít na cesty.
  • Jednoduché ovládání Nový trackpad pro snadné ovládání poskytuje větší svobodu pohybu, lepší ovládání a vyšší přesnost při řešení úkolů, které denně vykonáváte v aplikacích typu Safari, Keynote a Pages.
  • Největší trackpad od Logitech Seznamte se s největším trackpadem, který jsme kdy navrhli pro pouzdro s klávesnicí. Větší trackpad znamená více místa k práci pomocí všech gest vícedotykového trackpadu, které již znáte a máte rádi. Procházení, kliknutí, roztažení prsty a posuv pro vysoce efektivní práci.
  • Vysokocitlivý a spolehlivý Ultracitlivé ovládání světové úrovně, na které jste si zvykli, za využití technologie konektoru Smart – to vše bez nutnosti párování.
  • Pište ve dne iv noci Podsvícená tlačítka se automaticky přizpůsobí vašemu prostředí díky 16 úrovním jasu – takže na klávesy dobře uvidíte a budete se moci soustředit za jakéhokoli osvětlení. Klávesové zkratky v horní části klávesnice vám umožní ruční nastavení jasu.
  • Pište jako na notebookuVíce než 20 let inovací v oblasti psaní se odráží v každé klávesnici, kterou Logitech vyrábí – každý stisk klávesy je tak plynulý, přirozený a přesný. Pište pohodlně celé hodiny pomocí kláves, které zajistí ideální odskok při každém stisku.
  • Množství klávesových zkratek Rozlučte se s lovením nabídek na obrazovce s cílem aktivace běžných funkcí. Pouzdro Combo Touch vám to usnadní pomocí celé řady klávesových zkratek systému iPadOS. Pomocí aktivace jedním kliknutím můžete upravit nastavení hlasitosti a médií, úrovně jasu kláves a další.
  • Unikátní zpracování a design iPad doplňuje celkový estetický dojem díky čistému, elegantnímu designu – nejtenčímu pouzdru s klávesnicí a trackpadem, které Logitech kdy navrhl. Elegantně tkaná vnější textilie je na dotek stejně skvělá jako její vzhled. Je pohodlná, atraktivní a vynikne naprosto všude.
  • Napájení a párování jedním kliknutím Spárování pouzdra Combo Touch s vaším iPadem proběhne okamžitě prostřednictvím konektoru Smart. Baterie nejsou přiloženy, protože je nikdy nebudete potřebovat – energii si pouzdro ComboTouch získává přímo z iPadu.
  • Základna pro Apple pencil Potřebujete své pero Apple Pencil rychle nabít? Design pouzdra Combo Touch se vyznačuje otevřenými boky, díky čemuž pro účely nabíjení pera Apple Pencil nemusíte pouzdro sundávat.
  • Automatické zapnutí a vypnutí Pouzdro Combo Touch stačí otevřít a váš iPad se probudí a klávesnice zapne. Po jeho zavření se obě zařízení automaticky přepnou do režimu spánku.
  • Aplikace Logitech control Chcete-li potenciál produktu využívat na maximum, udržujte firmware pouzdra Combo Touch aktuálně pomocí aplikace Logitech Control .

Technická specifikace

Režimy: Psaní SledováníKresleníČtení
Typ klávesnice: Odnímatelná klávesnice
Podsvícené klávesy : Ano, automatická regulace
Pozorovací úhly: 10° – 60°
Napájení a konektivita Napájení z iPadu prostřednictvím konektoru Smart
Pouzdro: Prostor pro uložení pera Apple Pencil (2. gen.) Ochrana přední části, zadní části a rohůPřístup ke všem portům – fotoaparát / nabíjecí port iPadu
Klávesnice: Podsvícení nastavitelné v 16 úrovníchCelá řada klávesových zkratek systému iPadOSRozteč kláves 19 mmZdvih kláves 1 mm
Řada klávesových zkratek systému iPadOS (zleva doprava): Domů Snížit jas obrazovky Zvýšit jas obrazovky Klávesnice na obrazovce Hledat Snížit jas kláves Zvýšit jas kláves Předchozí stopa Přehrát/pozastavit Další stopa Ztlumit hlasitost Snížit hlasitost Zvýšit hlasitost Zamknout
Kompatibilita: iPad Pro 12,9 palce (5. gen.) Model: A2378, A2461, A2379, A2462
Rozměry 28,56 x 22,57 x 1,74 cm
Hmotnost 780 g

Obsah prodejního balení:

Pouzdro s klávesnicíUživatelská příručka


Recenze na Logitech Combo Touch for iPad Air (5rd generation) and iPad Pro 12.9-inch - GRAPHITE - UK

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.