Lenovo Tab P11 5G, 6/128GB, slate grey

+ Dárek:Lenovo ADP One (ochrana proti náhodnému poškodeniu – prvá oprava) v ceně 1535,- Kč, Lenovo 100 In-Ear, sluchátka bílá v ceně 259,- Kč
poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
6 479 Kč
Cena bez DPH: 5 355 Kč
 
 
Kód produktu: 449333
Lenovo

Lenovo Tab P11 5G, 6/128GB, slate grey [ZA8Y0032CZ]

Dárek - Lenovo 100 In-Ear, sluchátka bílá v ceně 259,- Kč

Kabelová sluchátka Lenovo 100 jsou skvělým společníkem. Bez ohledu na to, zda posloucháte své oblíbené skladby, podcasty nebo sledujete filmy, tato sluchátka vám umožní vychutnat si každý detail. Díky konektoru Audio Jack 3,5mm je snadno připojíte k vašemu mobilu a užijete si hodiny té nejlepší muziky. Štuple vám díky jejich ergonomickému designu sednou do uší jako ulité. Bílá barva se hodí ke všemu, takže působí jako vkusný doplněk. Kabel je odolný a snadno se nezamotá, což zaručuje delší životnost sluchátek. Hlavní výhody:

  • Typ sluchátek: Štuplové
  • Konstrukce: otevřená
  • Typ přenosu: Kabelový
  • Typ konektoru: Audio Jack 3,5mm
  • Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 000 Hz
  • Délka kabelu: 1,5 m
  • Mikrofon: Ano
  • Ovládání hlasitosti: ne
Zobrazit celý popis dárku

Vychutnejte si prvotřídní zážitek s Lenovo Tab P11 díky 11" displeji s rozlišením 2K a čtyřem předním stereo reproduktorem s technologií Dolby Atmos. Epická výdrž baterie završuje zážitek z používání tohoto tenkého tabletu z hliníkové slitiny s moderním dvoubarevným povrchem. přizpůsobeným uživatelským rozhraním pro vyšší produktivitu, volitelnou klávesnicí a perem Lenovo Precision Pen 2 (*nutno zakoupit samostatně).

Proč koupit Lenovo Tab P11?

  • Zvládněte toho více
    Tento tablet má bezkonkurenční kapacitu pro práci na úrovni notebooku, a to díky volitelné ultratenké klávesnici s integrovaným ovládacím trackpadem a klávesovými zkratkami pro rychlé a přesné psaní. S volitelným perem Lenovo Precision Pen 2 si můžete kreslit, malovat nebo zapisovat poznámky, kdykoli vás napadne - s 4096 úrovněmi přítlaku, detekcí náklonu a 200 hodinami provozu na jedno nabití.
  • Vynikající kvalita přehrávání
    Užijte si to naplno. Vychutnejte si obraz na Tab P11 naplno díky ohromujícímu 2K rozlišení na 11" displeji TDDI s technologií IPS. Úzké rámečky na všech čtyřech stranách poskytují skvělý poměr obrazovky k tělu až 85% a displej je certifikován pro streamování Netflix v kvalitě HD. na LCD obrazovce můžete dokonce sledovat filmy venku za slunečného dne.
  • Prvotřídní zvuk
    Ponořte se do oblíbených skladeb, filmů a programů díky čtyřem reproduktorům na Lenovo Tab P11. Díky zvuku Dolby Atmos® budete mít pocit, že jste v centru akce. Vychutnejte si filmový a pohyblivý zvuk, který vás obklopí a poskytne pohlcující zážitek vylepšený čtyřmi stereo reproduktory. Užijte si maximální kvalitu zvuku bez ohledu na to, kam tablet umístíte.
  • Užijte si s dětmi učení i zábavu
    Tab P11 je vybaven nezávislým dětským účtem a Google Kids Space - s více než 10 000 aplikacemi a hrami schválenými učiteli a stovkami knih zdarma, které dětem pomáhají objevovat, vytvářet a růst. Jeho 8Mpx fotoaparát s vysokým rozlišením navíc umožňuje křišťálově čisté videohovory – což usnadňuje učení nebo práci z domova – s integrovaným rozostřením pozadí, které zakrývá vše za vámi.
  • Vynikající výkon
    Hrajte nebo si prohlížejte web zcela snadno díky osmijádrovému procesoru Qualcomm Snapdragon 662 s hlavní frekvencí až 2,0 GHz. Užijte si bezproblémový multitasking s až 4GB RAM. Zvládnete toho víc, i když jste mimo domov, protože Tab P11 vydrží až do 15 hodin na jedno nabití díky 7700 mAh baterii.
  • Ty nejužitečnější aplikace od Google
    Ať už jde o fotografie nebo jen spojení s přáteli, na všechno je tu pro vás vybrána aplikace. Vyberte si z více než milionu aplikací na Google Play. Google Play Protect udržuje vaše zařízení čisté a vaše data v bezpečí. Skenuje více než 100 milionů aplikací denně, dokonce i ty, které jste ještě nenainstalovali, abyste mohli zajistit svá data před všemi špatně fungujícími aplikacemi. Získejte aplikace Google, které již znáte a milujete.

Technická specifikace

Velikost/Provedení
Rozměr 258.4 x 7.5 x 163 mm
Hmotnost 490 g
Provedení kovový rám, kovový kryt
Ochrana IP52
Displej
Velikost 11"
Rozlišení 2000 x 1200 px
Hustota px 212 ppi
Technologie IPS
Jas 400 nýtů
Podpora stylusu ano
Poměr stran 5:3
Systém/Procesor
Operační systém Android 10
Chipset Qualcomm Snapdragon 662 (11 nm)
CPU Octa-core (8x Kryo 260 @2.0GHz)
GPU Adreno 610
Paměť
Vnitřní paměť 64 GB
Operační paměť (RAM) 4 GB
Slot pro paměťovou kartu micro-SD (do 1TB)
Fotoaparát/Kamera
Zadní 13 Mpx (wide), AF, 1080p@30fps
Přední 8 Mpx (wide), 1080p@30fps
Zvuk
Upozornění vibrace, vyzvánění MP3/WAV/...
Reproduktor ano, 4x, stereo
Mikrofon ano, 2x
3.5mm jack ano
Ostatní Dolby Atmos
Komunikace
WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct, hotspot
Bluetooth 5.1, A2DP, LE
NFC ne
GPS ano, s A-GPS, GLONASS, BDS
Infraport ne
FM rádio ano
Konektory USB-C (USB 2.0)
Senzory
Accelerometr ano
Proximity ano
Ambient light ano
Gyroscope ano
Ostatní
Podpora audio MP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
Podpora video DivX, Xvid, MP4, H.264, ...
Prohlížeč dokumentů PDF, XLS, ...
Baterie
Kapacita 7700 mAh
Typ článků Li-Pol
Provedení vestavěná
Rychlonabíjení ano, 20W

Obsah prodejního balení:

  • tablet
  • adaptér
  • USB-C kabel
  • dokumentace

Produktové video


Recenze na Lenovo Tab P11 5G, 6/128GB, slate grey

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.