Lenovo Tab M10 Plus gen.3 LTE, 4/128GB, storm grey

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
6 999 Kč
6 999 Kč
Cena bez DPH: 5 784 Kč
 
 
Kód produktu: 455926
Lenovo

Lenovo Tab M10 Plus gen.3 LTE, 4/128GB, storm grey [ZAAN0165CZ]

Dárek - C-Tech OTG adapter USB-C/USB-A v ceně 129,- Kč
C-Tech OTG adaptér USB-C na USB-A slouží k připojení příslušenství s konektorem USB-A do zařízení s konektorem USB-C (např klávesnice k tabletu/mobilu).

Obsah prodejního balení:

  • redukce
Zobrazit celý popis dárku
Dárek - C-Tech bezdrátová klávesnice s touchpadem (SK layout) v ceně 779,- Kč
Bezdrátová klávesnice s touchpadem je ideálním řešením pro Váš obývací pokoj, pracovnu či studentský koutek. Klávesnice je kompatibilní s většinou smartTV, zařízeními s OS Android, Chrome OS a Windows, což Vám garantuje velmi pohodlnou obsluhu všech Vašich multimediálních zařízení . Klávesnice má plnou slovenskou lokalizaci. Pro ještě větší pohodlí při používání Vám poslouží sada multimediálních kláves, multi-touch touchpad, kompaktní rozměry a malá hmotnost klávesnice.

Technická specifikace

Obecné
Typ baterie Alkalické (AAA 2x)
Připojení bezdrátové 2.4Ghz (USB přijímač)
Počet kláves 78
Velikost touchpadu 90 x 74mm
Rozměry 366 x 121 x 18mm @ 250g

Obsah prodejního balení:

  • klávesnice
  • USB přijímač
  • dokumentace
Zobrazit celý popis dárku

Bavte se déle. Studujte efektivněji. Přenosný tablet pro prvotřídní zábavu, který je také perfektní pro studenty. Nabízí vynikající výkon s osmijádrovým procesorem a celodenní výdrží baterie, videa v rozlišení až 1080p na 10,6" displeji s rozlišením 2K a technologií IPS. Osazen je speciálním čtecím režimem a certifikátem Low Blue Light pro delší používání bez námahy o. pohlcující reproduktory s technologií Dolby Atmos.

O produktu

  • Prvotřídní zábava
    Užijte si ohromující 10,6" 2K displej s technologií IPS na Tab M10 Plus Gen 3. Podívejte se na Netflix, Disney+ a další v rozlišení až 1080p, což je maximální rozlišení videa dostupné pro mobilní zařízení.A s certifikací TÜV Low Blue Light si můžete užívat dlouhé hodiny u obrazovky – navíc se čtyřmi reproduktory, které vás obklopí pohlcujícím zvukem.
  • Pracujte moudře — ne složitě
    Lehký přenosný tablet, jako je Tab M10 Plus Gen 3, je také skvělý pro studentské výzkumy a projekty. Spolupracuje s aplikací Lenovo Instant Memo, díky které je interakce s obrazovkou hračka, od ručně psaných poznámek a náčrtů přes označování dokumentů až po přetahování textu. A pro maximální rychlost a pohodlí můžete přidat volitelný stylus Lenovo Precision Pen 2 (není součástí balení).
  • Soustřeďte se s režimem čtení
    Pohlcující režim čtení šetří vaše oči při dlouhém používání tabletu. Zlepšuje čitelnost tím, že simuluje barevnost stránek v tištěné knize, takže imituje čtení na papíře. Použijte ztlumené nastavení chromatiky nebo přepněte na mono/stupně šedi, abyste se mohli lépe soustředit a snížili námahu očí, ať už čtete e-knihu, upravujete dlouhý dokument, nebo cokoli jiného.
  • Vždy v obraze
    Tablet Tab M10 Plus Gen 3 je poháněn operačním systémem Android 12. Získáte všechny nejnovější funkce systému Android 12 a užijete si skvělé zabezpečení a další vylepšení - s ještě novější verzí , Android 13, která se očekává v roce 2023.
  • Skvělý výkon a dlouhá výdrž baterie
    Přehrávejte filmy, studujte a dělejte multitasking i bez připojení k zásuvce. Díky kvalitním osmijádrovým procesorům nabízí Tab M10 Plus Gen 3 skutečný výkon. A s celodenní výdrží baterie můžete vzít tablet s sebou kamkoli.
  • Udělejte dojem
    Tab M10 Plus Gen 3 disponuje odvážným a moderním designem se skvělými funkcemi. Je velmi tenký – pouhých 7,45 mm – a jeho hmotnost začíná na 465 g. Díky hliníkovému šasi je lehký a zároveň odolný. A s možností dvou barevných provedení Storm Grey a Frost Blue vystoupíte z davu.
  • Ideální i pro děti
    Google Kids Space – předinstalovaný na tabletech Lenovo – pomáhá dětem objevovat, tvořit a růst díky knihovně s kvalitním obsahem, který jim otevírá nové cesty, jak se vyvíjet. Pomocí rodičovské kontroly aplikace Family Link můžete spravovat dostupný obsah ze svého vlastního zařízení a nastavovat časové limity doby strávené u zařízení atp. (*Google Kids Space vyžaduje pro vaše dítě účet Google. Rodičovská kontrola vyžaduje program Family Link na podporovaném zařízení Android, Chromebook nebo iOS. Knihy a videoobsah nejsou k dispozici ve všech oblastech. Videoobsah závisí na dostupnosti aplikace YouTube Kids. Obsah knih vyžaduje aplikaci Google Play Books.Dostupnost aplikací, knih a videoobsahu se může bez předchozího upozornění změnit.Google Assistant není v Google Kids Space k dispozici.)
  • Ty nejužitečnější aplikace od Google
    Máte rádi fotografie? Astronomii? Hledáte nové způsoby, jak být ve spojení s přáteli? Google Play nabízí aplikace pro všechno a ještě víc. Google Play Protect navíc udržuje vaše zařízení čisté a vaše data v bezpečí. Skenuje více než 100 milionů aplikací denně, dokonce i ty, které jste ještě nenainstalovali, abyste mohli zabezpečit svá data před všemi špatně fungujícími aplikacemi.

Technická specifikace

Sítě/SIM
2G GSM 850, 900, 1800, 1900
3G HSDPA 850, 900, 1900, 2100
4G LTE 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 19, 20, 26, 28, 28, 38, 40, 41
Jiné GPRS, EDGE
SIM Single SIM (nano-SIM)
Velikost/Provedení
Rozměr 251.2 x 158.8 x 7.45 mm
Hmotnost 465 g
Provedení kovový rám, kovový kryt
Displej
Velikost 10.61"
Rozlišení 2000 x 1200 px
Frekvenční odezva 60 Hz
Hustota px 220 ppi
Jas 400 nýtů
Technologie IPS
Jiné multidotykový, kapacitní
Systém/Procesor
Operační systém Android 12
Chipset Qualcomm Snapdragon 680 4G (6 nm)
CPU Octa-core (4x2.4 GHz Kryo 265 Gold & 4x1.9 GHz Kryo 265 Silver)
GPU Adreno 610
Paměť
Vnitřní paměť 128 GB
Operační paměť (RAM) 4 GB
Slot pro paměťovou kartu micro-SD (do 1TB)
Fotoaparát/Kamera
Zadní 8 Mpx, AF, 1080p@30fps
Přední 8 Mpx
Zvuk
Upozornění vibrace, vyzvánění MP3/WAV/...
Reproduktor ano, stereo 4x
Mikrofon ano
3.5mm jack ano
Ostatní Dolby Atmos
Komunikace
WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot
Bluetooth 5.0, LE
NFC ne
GPS ano
Infraport ne
FM rádio ano
Konektory USB-C (USB 2.0)
Senzory
Accelerometr zajišťuje přetáčení displeje horizontální/vertikální
Proximity zajišťuje vypnutí obrazovky během telefonování
Ambient Light zajišťuje automatickou úpravu jasu podle okolního světla
Ostatní
Podpora audio MP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
Podpora video DivX, Xvid, MP4, H.264, ...
Prohlížeč dokumentů PDF, XLS, ...
Přibaleno: Folio Case + Film
Baterie
Kapacita 7700 mAh
Typ článků Li-Pol
Provedení vestavěná

Obsah prodejního balení:

  • tablet
  • nabíječka
  • datový kabel
  • dokumentace

Produktové video


Recenze na Lenovo Tab M10 Plus gen.3 LTE, 4/128GB, storm grey

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.