Lenovo Tab M10 Plus gen.3, 4/128GB, storm grey

+ Dárek:Lenovo ADP One (ochrana proti náhodnému poškodeniu – prvá oprava) v ceně 1015,- Kč
poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
4 549 Kč
Cena bez DPH: 3 760 Kč
 
 
Zvýhodněná nabídka k tomuto zboží:
Lenovo Tab M10 Plus gen.3, 4/128GB, storm grey | playgosmart.cz
Pouzdro originální pro Lenovo Tab M10 Plus gen.3, black | playgosmart.cz
+
ušetřete až 65 Kč
Cena spolu:
5 133 Kč
Kód produktu: 465087
Lenovo

Lenovo Tab M10 Plus gen.3, 4/128GB, storm grey [ZAAM0150CZ]

Bavte se déle. Studujte efektivněji. Přenosný tablet pro prvotřídní zábavu, který je také perfektní pro studenty. Nabízí vynikající výkon s osmijádrovým procesorem a celodenní výdrží baterie, videa v rozlišení až 1080p na 10,6" displeji s rozlišením 2K a technologií IPS. Osazen je speciálním čtecím režimem a certifikátem Low Blue Light pro delší používání bez námahy o. pohlcující reproduktory s technologií Dolby Atmos.

O produktu

  • Prvotřídní zábava
    Užijte si ohromující 10,6" 2K displej s technologií IPS na Tab M10 Plus Gen 3. Podívejte se na Netflix, Disney+ a další v rozlišení až 1080p, což je maximální rozlišení videa dostupné pro mobilní zařízení.A s certifikací TÜV Low Blue Light si můžete užívat dlouhé hodiny u obrazovky – navíc se čtyřmi reproduktory, které vás obklopí pohlcujícím zvukem.
  • Pracujte moudře — ne složitě
    Lehký přenosný tablet, jako je Tab M10 Plus Gen 3, je také skvělý pro studentské výzkumy a projekty. Spolupracuje s aplikací Lenovo Instant Memo, díky které je interakce s obrazovkou hračka, od ručně psaných poznámek a náčrtů přes označování dokumentů až po přetahování textu. A pro maximální rychlost a pohodlí můžete přidat volitelný stylus Lenovo Precision Pen 2 (není součástí balení).
  • Soustřeďte se s režimem čtení
    Pohlcující režim čtení šetří vaše oči při dlouhém používání tabletu. Zlepšuje čitelnost tím, že simuluje barevnost stránek v tištěné knize, takže imituje čtení na papíře. Použijte ztlumené nastavení chromatiky nebo přepněte na mono/stupně šedi, abyste se mohli lépe soustředit a snížili námahu očí, ať už čtete e-knihu, upravujete dlouhý dokument, nebo cokoli jiného.
  • Vždy v obraze
    Tablet Tab M10 Plus Gen 3 je poháněn operačním systémem Android 12. Získáte všechny nejnovější funkce systému Android 12 a užijete si skvělé zabezpečení a další vylepšení - s ještě novější verzí , Android 13, která se očekává v roce 2023.
  • Skvělý výkon a dlouhá výdrž baterie
    Přehrávejte filmy, studujte a dělejte multitasking i bez připojení k zásuvce. Díky kvalitním osmijádrovým procesorům nabízí Tab M10 Plus Gen 3 skutečný výkon. A s celodenní výdrží baterie můžete vzít tablet s sebou kamkoli.
  • Udělejte dojem
    Tab M10 Plus Gen 3 disponuje odvážným a moderním designem se skvělými funkcemi. Je velmi tenký – pouhých 7,45 mm – a jeho hmotnost začíná na 465 g. Díky hliníkovému šasi je lehký a zároveň odolný. A s možností dvou barevných provedení Storm Grey a Frost Blue vystoupíte z davu.
  • Ideální i pro děti
    Google Kids Space – předinstalovaný na tabletech Lenovo – pomáhá dětem objevovat, tvořit a růst díky knihovně s kvalitním obsahem, který jim otevírá nové cesty, jak se vyvíjet. Pomocí rodičovské kontroly aplikace Family Link můžete spravovat dostupný obsah ze svého vlastního zařízení a nastavovat časové limity doby strávené u zařízení atp. (*Google Kids Space vyžaduje pro vaše dítě účet Google. Rodičovská kontrola vyžaduje program Family Link na podporovaném zařízení Android, Chromebook nebo iOS. Knihy a videoobsah nejsou k dispozici ve všech oblastech. Videoobsah závisí na dostupnosti aplikace YouTube Kids. Obsah knih vyžaduje aplikaci Google Play Books.Dostupnost aplikací, knih a videoobsahu se může bez předchozího upozornění změnit.Google Assistant není v Google Kids Space k dispozici.)
  • Ty nejužitečnější aplikace od Google
    Máte rádi fotografie? Astronomii? Hledáte nové způsoby, jak být ve spojení s přáteli? Google Play nabízí aplikace pro všechno a ještě víc. Google Play Protect navíc udržuje vaše zařízení čisté a vaše data v bezpečí. Skenuje více než 100 milionů aplikací denně, dokonce i ty, které jste ještě nenainstalovali, abyste mohli zabezpečit svá data před všemi špatně fungujícími aplikacemi.

Technická specifikace

Velikost/Provedení
Rozměr 251.2 x 158.8 x 7.45 mm
Hmotnost 465 g
Provedení kovový rám, kovový kryt
Displej
Velikost 10.61"
Rozlišení 2000 x 1200 px
Frekvenční odezva 60 Hz
Hustota px 220 ppi
Jas 400 nýtů
Technologie IPS
Jiné multidotykový, kapacitní
Systém/Procesor
Operační systém Android 12
Chipset Qualcomm Snapdragon 680 (6 nm)
CPU Octa-core (4x2.4 GHz Cortex-A73 & 4x1.9 GHz Cortex-A53)
GPU Adreno 610
Paměť
Vnitřní paměť 128 GB
Operační paměť (RAM) 4 GB
Slot pro paměťovou kartu micro-SD (do 1TB)
Fotoaparát/Kamera
Zadní 8 Mpx, AF, 1080p@30fps
Přední 8 Mpx
Zvuk
Upozornění vibrace, vyzvánění MP3/WAV/...
Reproduktor ano, stereo 4x
Mikrofon ano
3.5mm jack ano
Ostatní Dolby Atmos
Komunikace
WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot
Bluetooth 5.0, LE
NFC ne
GPS ano
Infraport ne
FM rádio ano
Konektory USB-C (USB 2.0)
Senzory
Accelerometr zajišťuje přetáčení displeje horizontální/vertikální
Proximity zajišťuje vypnutí obrazovky během telefonování
Ambient Light zajišťuje automatickou úpravu jasu podle okolního světla
Ostatní
Podpora audio MP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
Podpora video DivX, Xvid, MP4, H.264, ...
Prohlížeč dokumentů PDF, XLS, ...
Baterie
Kapacita 7700 mAh
Typ článků Li-Pol
Provedení vestavěná

Obsah prodejního balení:

  • tablet
  • nabíječka
  • datový kabel
  • dokumentace

Produktové video


Recenze na Lenovo Tab M10 Plus gen.3, 4/128GB, storm grey

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.