Lenovo Ideapad H100 Gaming Headset, black

Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 451337
Lenovo

Lenovo Ideapad H100 Gaming Headset, black [GXD1C67963]

 

Náhlavní souprava Lenově IdeaPad Gaming H100 nabízí úžasný zvuk, jasnou komunikaci a dlouhodobé pohodlí. Tato elegantní sluchátka na uši nabízejí minimalistický design a poskytují zvuk turnajové úrovně s 50 mm měniči a otočným všesměrovým mikrofonem. Užijete si pohlcující herní zážitek a jasnou komunikaci se spoluhráči. Stačí zapojit 3,5mm audio jack do vašeho notebooku, PC, Macu nebo herního systému a jste připraveni do hry! Stereo sluchátka, která jsou profesionálně vyladěna k dokonalosti, lze ovládat za běhu pomocí vestavěného kolečka pro ovládání hlasitosti a posuvného tlačítka ztlumení pro okamžité ztišení.
GXD1C67963

O produktu

    • Bezztrátové bezdrátové připojení
      Herní náhlavní souprava H100 je vyrobena z měkké pěny a prodyšného koženkového materiálu a díky nízké hmotnosti se budete cítit pohodlněji během maratónů. Otočný design mikrofonu zajišťuje, že lze snadno sbalit. Při hraní nikdy neděláte kompromisy a tato cenově dostupná herní sluchátka zase nedělají kompromisy v oblasti pohodlí ani bohatého, pohlcujícího zvuku.

    • Audio na turnajové úrovni, minimalistický design
      Náhlavní souprava Lenovo IdeaPad Gaming H100 je spojencem hráčů. Jeho 50 mm měniče jsou elegantní a lehké a jeho všesměrový mikrofon zajišťuje, že váš tým nikdy nepřeslechne příkaz. Náušníky z měkké pěny, navržené tak, aby poskytovaly komfort bez kompromisů, jsou zabaleny v prodyšné kožence, abyste se cítili pohodlně během herních maratónů.

    • Bezkonkurenční kvalita zvuku
      Ponořte se do detailů se špičkovými 50 mm měniči, které poskytují bohatý a realistický zvuk. Profesionálně vyladěné reproduktory lze ovládat za chodu pomocí vestavěného kolečka hlasitosti.

    • Nepřerušovaná komunikace
      Když vítězství závisí na komunikaci, neuvěřitelný všesměrový mikrofon zachycující hlas vás udrží ve spojení s vaším týmem v reálném čase. Pomocí posuvného tlačítka pro ztlumení zvuku na H100 můžete také bez námahy přejít z živého vysílání na tichý režim.

  • Komfort bez kompromisů
    I když je H100 lehký a minimální, nedělá kompromisy v pohodlí. Zjistíte, že měkké polstrované náušníky s prodyšnou koženkou vám nikdy nezpůsobí rušivé nepohodlí.

 

Technická specifikace
Typ om-ear
Konstrukce uzavřená
Velikost měničů 50 mm
Frekvenční rozsah 50 - 20 000 Hz
Harmonické zkreslení <5 %
Impedance 32 Ohm
Akustický tlak 110 dB
Mikrofon pasivní sklápěcí
jednosměrný
Vlastnosti ovládání hlasitosti
ztlumení
Připojení Kabelové přes 3,5 mm vstup
Provozní rozsah teplot -20 °C / 50 °C
Délka kabelu 1,8 m
Hmotnost 223 g

Obsah balení:

  • Sluchátka
  • Audio kabel 3,5 mm na 3,5 mm
  • Pěnový kryt mikrofonu
  • Dokumentace


Recenze na Lenovo Ideapad H100 Gaming Headset, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.