LEGO Marvel Collection[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
619 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
 
Kód produktu: 407287
Warner

LEGO Marvel Collection[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a vyzkoušena
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


LEGO Marvel Avengers
Nejprodávanější LEGO Marvel videoherní série se vrací s novým akčním superhrdinovským dobrodružstvím. Připojte se k týmu LEGO Marvel Avengers a zažijte první videohru, v níž se představují postavy a příběhy z cenami ověnčeného filmu The Avengers, pokračování Avengers: Age of Ultron a dalších. Hrajte jako nejmocnější superhrdinové ve snaze zachránit svět. 


  • Hrajte a odemkněte si více než 100 nových a vracejících se postav, včetně oblíbených jako Hulk, Iron Man, Captain America a Thor, nových z Avengers: Age of Ultron a dalších s množstvím zajímavých schopností.
  • Bojujte novými způsoby s vylepšenými schopnostmi postav. Spojte se Avenger a předvádějte neuvěřitelné kombo pohyby.
  • Užijte si jedinečné pojetí hratelnosti v otevřeném světě ve hře LEGO Marvel Avengers a převezměte roli nejmocnějších hrdinů světa, abyste mohli sbírat zlaté cihličky a odemykat další postavy.
  • Navštivte kultovní místa z celého světa filmů Marvel.
  • Znovu prožijte klíčové momenty z filmů The Avengers a Avengers: Age of Ultron a dalších s klasickým LEGO humorem.


    LEGO Marvel Super Heroes
    Marvelovských super-hrdinové se sdružují, aby Vám poskytli nabitou lego-kostky rozbíjejícího akci! LEGO Marvel Super Heroes je první hra v úspěšné sérii LEGO, která obsahuje slavné Marvel postavy!


     

  • LEGO Marvel Super Heroes přináší opstavy, vozidla a akci známou z Marvel světa do LEGO herního dobrodružství! Ve hře je už 8 ikonických scén z X-Men, Iron Man a Spider-Man a ještě další sety budou přidávány postupem času!
  • LEGO Marvel Super Heroes nabízí originální příběh, ve kterém Nick Fury vyzývá Iron Mana, Hulka, Thora, Spier-Mana, Wolverina a dalších hrdinů z úžasného světa Marvel komixů, aby pomohli zachránit svět z ohrožení jako pomstychtivé úmysly Lokiho nebo hlad Galactus, pohlcovač světů . LEGO a Marvel fanoušci si budou moci užít klasickou LEGO hratelnost a humor z pohledu svých oblíbených postaviček z Marvel univerza.
  • V LEGO Marvel Super Heroes můžete odemknout více, než 100 různých postaviček, z celého Marvel světa, včetně oblíbenců jako Spider-Man, Iron Man, Wolverine, Captain America, Hulk, Thor, Black Widow, Hawkeye, Deadpool, Loki a Galactus! Hra přímo srší plejádou super-cool schopností, epickými akčními bojovými scénami, řešením hádanek a unikátním příběhem s LEGO dávkou humoru.

    LEGO Marvel Super Heroes 2
    Hra znovu spojuje superhrdinů a super zločinců z různých časových sfér a realit. Hra samozřejmě přináší klasický LEGO humor a kombinuje různé reality do světa Chronopolis.
    Fanoušci LEGO i světa Marvel se zaručeně potěší z velké řady postav, mezi nimiž najdete starých oblíbenců v nových kostýmech, ale i nováčkům. Velkým lákadlem je i nová schopnost manipulace času.
    Hráči se v epických soubojích napříč Chronopolisom postaví dobyvateli Kang. Chronopolis spojuje různé světy od starověkého Egypta, přes divoký západ, až po město New York z roku 2009. Po cestě se hráči mohou zmocnit ikonických postav jako například kovboje kapitána Amerika, Spider-Mana, Thora, Hulka, strážců galaxie, černého Pantera, kapitánku Marvel, doktora Strange, zeleného Goblina a tucty dalších superhrdinů, či super zločinců.
    Hra také představuje režim multiplayeru pro čtyři hráče, což umožní rodině a přátelům se společně zabavit a spolupracovat v jednom týmu.


Recenze na LEGO Marvel Collection[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.