LEGO Harry Potter Collection[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
489 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 363156
Warner

LEGO Harry Potter Collection[PS4]-BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100 % funkení a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Tato kompilace spojuje kreativní dovednosti LEGO a rozlehlý svět Harryho Pottera, se vzrušujícím dobrodružstvím plným kouzlení, výroby lektvarů, řešení hádanek, lekcí, duelů a mnohem více věcí, které si mohou užít mladí i staří. Hráči si mohou užít kompletní dobrodružství LEGO Harry Potter, ve kterém najdete obsah ze sedmi knih a osmi filmů, vše s vylepšenou grafikou, prostředím, osvětlením a vizuálními efekty, spolu s tím přicházejí i dva stažitelné balíčky (DLC). Fanoušci neustále se rozvíjejícího světa kouzlení J. K. Rowlingové budou zajisté potěšeni, hra LEGO Harry Potter Collection slouží jako perfektní dárek pro všechny fanoušky série. 


 

  • LEGO Harry Potter: Years 1-4 je založena na prvních 4 knihách a filmech série (Harry Potter a Kámen mudrců, Harry Potter a Tajemná komnata, Harry Potter a Vězeň z Azkabanu a Harry Potter a Ohnivý pohár) a umožňuje hráčům si užít první 4 roky kouzelné zábavy v LEGO provedení.

     

  • LEGO Harry Potter: Years 5-7 provede hráčů posledními 3 knihami a 4 filmy (Harry Potter a Fénixův řád, Harry Potter a Princ dvojí krve a Harry Potter a Relikvie smrti) a hráči dokončí příběh slavného čaroděje a budou bojovat s Lordem Voldemortem při ultimátní boji dobra a zla.

     

  • DLC balení postav na disku obsahuje 10 postav-Richard Nebelvír, Harry (vánoční bál), Helga z Mrzimoru, Lockhart (kazajka), Luna (lví hlava), Protiva, Hermiona (růžové šaty), Ron Weasley (morbidní), Brunhilda Bytrohlavová a Salazar Zmijozel.
  • DLC balení kouzel na disku obsahuje 5 kouzel-Canto, Densaugeo, Ducklifors, Melofors a Tentaclifors.

 


Recenze na LEGO Harry Potter Collection[PS4]-BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.