LEGO 2K Drive Typ konzole:

+ Dárek:LEGO 2K Drive: Aqua Dirt Racer v ceně 259,- Kč
DOSTUPNÉ TAKÉ NA LEGO 2K Drive - PS4LEGO 2K Drive - PS5LEGO 2K Drive - NSW
1 289 Kč
859 Kč
Cena bez DPH: 710 Kč
 
 
Kód produktu: 460364
2KEN dabing
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 699 Kč

LEGO 2K Drive [Xbox Series X|S]

 

Bonus pro předobjednávky

Předobjednejte si hru LEGO Drive do 18. května 2023 a získejte digitální bonus Aquadirt Racer Pack.

O hře

Vítá vás Bricklandia, rozlehlý otevřený svět LEGO, kde zažijete opravdové dobrodružství z jízdy!

Vizuální koncepty a 2K rozvíjejí ikonický LEGO zážitek s obrovským otevřeným světem, kde si můžete postavit jakékoli vozidlo, jezdit kdekoli a stát se LEGO závodní legendou.

Klíčové vlastnosti

  • Příběh v rozsáhlém otevřeném světě
    Hráči budou cestovat napříč mnoha jedinečnými regiony Bricklandie, když budou soutěžit proti sérii charismatických rivalů s nadějí, že jednoho dne vyhrají vytouženou trofej Sky Cup. V LEGO 2K Drive si hráči vyberou, jak chtějí hrát, s širokým otevřeným světem plným závodů, miniher, výzev, sběratelských předmětů, věcí k hubení a známých vozů z témat LEGO, jako jsou City, Creator, Speed Champions a mnohem více.
    >
  • Vysokooktanové LEGO Racing
    Závodění v LEGO 2K Drive je rychlým, neopakovatelným zážitkem, když hráči bojují na široké škále tratí, přičemž využívají jedinečné schopnosti ke zlepšení, které mohou změnit postavení hráče v závodění stisknutím tlačítka.

  • Jedinečné přizpůsobení
    LEGO 2K Drive představuje rozmanitý systém přizpůsobení, který umožňuje hráčům sestavit si vlastní vozidla podle jejich vkusu, přičemž během jejich dobrodružství je k dispozici více než 1 000 jedinečných LEGO dílků, kromě množství barevných provedení, nálepek a dalšího obsahu.

  • Hrajte sólo nebo spolu
    LEGO 2K Drive nabízí robustní kooperaci a vzrušující soutěž pro více hráčů, kterou si můžete užít s ostatními. Hrajte s rodinou a přáteli prostřednictvím místní rozdělené obrazovky pro 2 osoby nebo zápaste online s jinými neohroženými závodníky s podobnou úrovní dovedností.

Trailer


Recenze na LEGO 2K Drive

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.