The Last of Us: Part I CZ [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 559 Kč
Cena bez DPH: 1 288 Kč
 
 
Kód produktu: 460182
PlayStationCZ titulky
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

The Last of Us: Part I CZ [Steam] [PC digital]

Příběh


Populace byla zdecimována. Vláda Spojených států se dávno zhroutila. Dvacet let po vypuknutí epidemie si příroda pomalu bere zpět opuštěná města. Potulující se bandy těch, kteří přežili, se navzájem zabíjejí pro jídlo, zbraně, nebo cokoli jiného. Joel, nemilostný přeživší s téměř žádnými morálními zásadami, žije v jedné z posledních zbývajících zón karantény. Tyto stěnami obehnané, drsné města jsou pod kontrolou toho, co zbylo z armády. Navzdory přísnému stannému právu působí Joel na černém trhu města, pašujíc kontraband za tu správnou cenu.
Umírající přítel požádá Joela, aby se postaral o Ellie, čtrnáctiletá dívka s mimořádnou odvahou. Co začíná jako jednoduchá práce doprovázet Ellie do jiné karanténní zóny, se brzy promění v dobrodružství, které navždy změní Joela i Ellie.
Na své cestě post-pandemickými Spojenými státy setkávají Joel a Ellie různé frakce přeživších, z nichž si každá našla jedinečný způsob, jak se vypořádat s infikovanými lidmi, nedostatkem zásob a hrozbou dalších přeživších. Ve svém úsilí se musí Joel a Ellie naučit důvěřovat si navzájem a spolupracovat, aby dokázali přežít realitu tohoto nového světa. a Ellie. Je to příběh o lásce, věrnosti a vykoupení.

Klíčové vlastnosti

    • Věrné reprodukování příběhu, nová hratelnost
      Vychutnejte si totální přepracování původního zážitku, který je věrně reprodukován, ale zahrnuje modernizovanou hratelnost, vylepšené ovládání a rozšířené možnosti dostupnosti. Navíc se cíťte pohlceni vylepšenými efekty a vylepšeným průzkumem a bojem.

    • Buďte lovcem i loveným
      Staňte se lovcem i loveným v brutálním post-pandemickém světě. Hrajte jako Joel, nemilosrdný přeživší a Ellie, statečná mladá dospívající dívka, kteří spolupracují, aby dokázali přežít nebezpečnou výpravu napříč post-pandemickými Spojenými státy.

    • Nemilosrdný a cynický pašerák Joel
      Joel, nemilosrdný přeživší s téměř žádnými morálními zásadami, žije v jedné z posledních zbývajících zón karantény. Tyto stěnami obehnané, drsná města jsou pod kontrolou toho, co zbylo z armády. Navzdory přísnému stannému právu působí Joel na černém trhu města, pašujíc kontraband za tu správnou cenu.

    • Neobyčejná holčička
      Ellie je mladá odvážná dívka, která vyrostla v rozpadajícím se světě, který neodpouští slabost. Jako sirotek, žijící ve škole, zřízené vládními složkami sice nemá mnoho zkušeností s okolním prostředím, ale dokáže se rychle přizpůsobit vzniklé situaci a osvojit si zatím netušené schopnosti.

    • Mutanti na lovu
      Nepřítelem na vaší pouti nebudou jen bandité a jiní zdivění lidé, ale především oběti hrozného mutagenu, který napadá lidský mozek. Mutanti jsou nyní řízeni pouze základními biologickými impulsy, neschopní racionálního myšlení. Takže jediná možnost, jak se s těmito vytrvalými protivníky vyrovnat, je pomocí síly, nebo se konfrontaci, pokud se dá, vyhnout.

    • Plánujte a prožívejte
      Naplánujte jak prožít setkání s nepřáteli, jelikož se systém umělé inteligence Balance of Power AI neustále přizpůsobuje, ať už má navrch Joel, nebo jeho nepřátelé. Rychle manévrujte abyste přežili, protože nepřátelé mění své chování na základě toho, jakou zbraň Joel drží, kolik z nich je ještě naživu a zda se vám je podařilo překvapit. Naučte se, jak přežít den za dnem. Hledejte životně důležité zdroje, vyrábějte si zbraně z předmětů, které najdete v prostředí a bojujte s ostatními přeživšími o omezené zásoby a munice.

  • Název vydavatele: PlayStation PC LLC
  • Název vývojáře Naughty Dog LLC
  • Datum vydání: 28.03.2023
  • Pegi: 18
  • Žánr: Akční, Adventura
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 10 (Verze 1909 nebo novější)
    Procesor: AMD Ryzen 5 1500X / Intel Core i7-4770K
    Paměť: 16 GB RAM
    Grafická karta: AMD Radeon RX 470 (4 GB) / AMD Radeon RX 6500 XT (4 GB) / NVIDIA GeForce GTX 970 (4 GB) / NVIDIA GeForce 1050 Ti (4 GB)
    Pevný disk: 100 GB volného místa


    Jedná se o digitální verzi hry The Last of Us: Part I, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    ©2023 Sony Interactive Entertainment LLC. Created and developed by Naughty Dog LLC. The Last of Us is a registered trademark of Sony Interactive Entertainment LLC and related companies in the U.S. and other countries.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE dabingPL dabing

Recenze na The Last of Us: Part I CZ [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.