The Last of Us: Part I CZ [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
1 229 Kč
Osobitní režim 0% DPH
 
Kód produktu: 450264
PlayStation

The Last of Us: Part I CZ [PS5] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:

Příběh


Populace byla zdecimována. Vláda Spojených států se dávno zhroutila. Dvacet let po vypuknutí epidemie si příroda pomalu bere zpět opuštěná města. Potulující se bandy těch, kteří přežili, se navzájem zabíjejí pro jídlo, zbraně, nebo cokoli jiného.
Joel, nemilostný přeživší s téměř žádnými morálními zásadami, žije v jedné z posledních zbývajících zón karantény. Tyto stěnami obehnané, drsné města jsou pod kontrolou toho, co zbylo z armády. Navzdory přísnému stannému právu působí Joel na černém trhu města, pašujíc kontraband za tu správnou cenu.
Umírající přítel požádá Joela, aby se postaral o Ellie, čtrnáctiletá dívka s mimořádnou odvahou. Co začíná jako jednoduchá práce doprovázet Ellie do jiné karanténní zóny, se brzy promění v dobrodružství, které navždy změní Joela i Ellie.
Na své cestě post-pandemickými Spojenými státy setkávají Joel a Ellie různé frakce přeživších, z nichž si každá našla jedinečný způsob, jak se vypořádat s infikovanými lidmi, nedostatkem zásob a hrozbou dalších přeživších. Ve svém úsilí se musí Joel a Ellie naučit důvěřovat si navzájem a spolupracovat, aby dokázali přežít realitu tohoto nového světa.
Hra The Last of Us je ve svém jádru o poutu, které se tvoří mezi Joelem a Ellie. Je to příběh o lásce, věrnosti a vykoupení.

O hře

    • Věrné reprodukování příběhu, nová hratelnost
      Vychutnejte si totální přepracování původního zážitku, který je věrně reprodukován, ale zahrnuje modernizovanou hratelnost, vylepšené ovládání a rozšířené možnosti dostupnosti. Navíc se cíťte pohlceni vylepšenými efekty a vylepšeným průzkumem a bojem. The Last of Us Part I obsahuje kompletní příběh The Last of Us pro jednoho hráče (PS5) a slavnou prequelovou kapitolu Left Behind.

    • Buďte lovcem i loveným
      Staňte se lovcem i loveným v brutálním post-pandemickém světě. Hrajte jako Joel, nemilosrdný přeživší a Ellie, statečná mladá dospívající dívka, kteří spolupracují, aby dokázali přežít nebezpečnou výpravu napříč post-pandemickými Spojenými státy.

    • Nemilosrdný a cynický pašerák Joel
      Joel, nemilosrdný přeživší s téměř žádnými morálními zásadami, žije v jedné z posledních zbývajících zón karantény. Tyto stěnami obehnané, drsná města jsou pod kontrolou toho, co zbylo z armády. Navzdory přísnému stannému právu působí Joel na černém trhu města, pašujíc kontraband za tu správnou cenu.

    • Neobyčejná holčička
      Ellie je mladá odvážná dívka, která vyrostla v rozpadajícím se světě, který neodpouští slabost. Jako sirotek, žijící ve škole, zřízené vládními složkami sice nemá mnoho zkušeností s okolním prostředím, ale dokáže se rychle přizpůsobit vzniklé situaci a osvojit si zatím netušené schopnosti.

    • Mutanti na lovu
      Nepřítelem na vaší pouti nebudou pouze bandité a jiní zdivení lidé, ale především oběti hrozného mutagenu, který napadá lidský mozek. Mutanti jsou nyní řízeni pouze základními biologickými impulsy, neschopní racionálního myšlení. Takže jediná možnost, jak se s těmito vytrvalými protivníky vyrovnat je pomocí síly, nebo se konfrontaci, lze-li, vyhnout.

    • Plánujte a prožívejte
      Naplánujte jak přežít setkání s nepřáteli, nakolik se systém umělé inteligence Balance of Power AI neustále přizpůsobuje, ať už má navrch Joel, nebo jeho nepřátelé. Rychle manévrujte abyste přežili, protože nepřátelé mění své chování na základě toho, jakou zbraň Joel drží, kolik z nich je ještě naživu a jestli se Vám je podařilo překvapit. Naučte se, jak přežít den za dnem. Hledejte životně důležité zdroje, vyrábějte si zbraně z předmětů, které najdete v prostředí a bojujte s ostatními přeživšími o omezené zásoby a munice.

Novinky v PS5 verzi

    • Modernizovaná hratelnost
      Do zážitku pro jednoho hráče jsme implementovali modernizovanou hratelnost, vylepšené ovládací prvky a rozšířené možnosti dostupnosti, aby si hru užilo ještě více jednotlivců. Efekty, průzkum a boj byly vylepšeny.

    • Objevte 3D zvuk
      Využitím výkonného hardwaru PS5 byl do hry implementován i 3D zvuk, haptika a adaptivní spouštěče. 3D zvuk představuje nový herní zážitek z této hry.

    • Inovace grafiky
      Implementovány jsou i nové systémy AI pro věrnost grafiky a sledování animací obličeje. Při hraní tyto změny jistě přinesou nový pocit ze zážitku pro staré i nové hráče.

    • Prequel
      Jako vracející se fanoušci, tak i noví hráči budou mít možnost zažít The Last of Us Part I a jeho prequelový příběh Left Behind zcela novým způsobem.

Trailer


Recenze na The Last of Us: Part I CZ [PS5] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.