Lamax Storm1, turquoise, vystaven, záruka 21 měsíců

Cena s DPH
1 219 Kč
Cena bez DPH: 1 007 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 474845
Lamax

Lamax Storm1, turquoise, vystaven, záruka 21 měsíců [LMXSM1]

  • Plně funkční zboží, které může obsahovat drobné oděrky způsobené běžným používáním. Zboží je dodáváno s kompletním originálním balením. Jedná se o zboží, které mohlo být určitou dobu vystaveno na prodejně nebo jiném výstavním místě. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme záruční dobu 21 měsíců (IČ: 12 měsíců).

    Chceš mít ten nejhlasitější reprák mezi kámoši?

    Storm1 o výkonu 40 W duní více než hromy při bouři. Párty navíc díky vodotěsnému tělu nekončí úderem blesku ani bouří – pogumovaný povrch vydrží veškeré výlety i hrubší zacházení. S nadupanou baterií zvládne hrát až 15 hodin a nejnovější Bluetooth 5.0 se postará o smooth přenos na vzdálenost delší než 15 metrů. Tuto jízdu si musíš užít!
    LAMAX Storm1

    Proč koupit LAMAX Storm1

    • Prostě BOOOM ve 3 dimenzích - Vyber si režim podle své nálady a LAMAX Storm1 se ti přizpůsobí. Došlo ke grilování s partou? Zapni Super bass. Chystáš se ozvučit celou místnost? Vyzkoušej Hall mód. Chceš si užít chill při západu slunce? Vyvážený Normal režim ti oblíbené songy pošle bez zkreslení. Ať se rozhodneš jakkoli, v každé situaci ti kryjí záda dva kvalitní měniče o celkovém výkonu 40 W. S funkcí TWS můžeš navíc připojit další kousek a zvuk zdvojnásobit.
    • Připraven pro tvůj život - LAMAX Storm1 s tebou zvládne každý trip a svým výrazným designem přitáhne pozornost. I když je pevný, do batohu se ti vejde jednou dva a bez problémů ho s sebou kamkoli vezmeš. Nebojí se vody, sněhu ani prachu, takže ti může dělat parťáka na horách i v lodi na řece. Bez šuplíku se navíc obejde až 15 hodin – dej svým výletům šťávu!
    • Máš ho pod palcem - S nejnovějším Bluetooth 5.0 můžeš svůj playlist do repráku posílat ze vzdálenosti více než 15 metrů. Vysoká přenosová rychlost zajistí tu nejlepší kvalitu, stabilitu a delší výdrž baterky. S párováním ti pomůže zabudované NFC, díky kterému se telefon s reproduktorem propojí ve vteřině. A když nechceš použít Bluetooth, pořád máš na výběr 3,5mm jack nebo Micro SD kartu.
    • Vysoký výkon 40 W - Reproduktor jsme vybavili dvěma pořádně hlasitými měniči s celkovým výkonem 40 W. Hodně hlasitějších kousků v této kategorii nenajdeš.
    • Vodotěsnost IP67 - S certifikátem IP67 máš jistotu, že tento reproduktor něco vydrží. Může se až na 30 minut potopit do hloubky jednoho metru, hodit do sněhu nebo nechat v prašném prostředí. Pogumovaná konstrukce přežije skoro všechno.
    • True Wireless Stereo - S funkcí TWS můžeš ke svému reproduktoru připojit další LAMAX Storm1 a navýšit tak výkon celé sestavy. Hlasitost bude vyrovnaná a oba repráky ovládáš zároveň.
    • Nejnovější Bluetooth 5.0 - Nová verze Bluetooth zvládá přenášet dvojnásobek dat až na 20 metrů, takže do reproduktoru pošle song v maximální kvalitě. Zároveň je ještě úspornější, co ocení tvoje baterka v telefonu.
    • Široká konektivita - Ať jsi si svůj playlist přinesl na čemkoli, LAMAX Storm1 ti ho přehraje. Kromě Bluetooth 5.0 máš k dispozici Micro SD kartu nebo klasický 3,5mm jack.
    • 15 hodin hudby - Díky velké baterii s kapacitou 6 600 mAh můžeš poslouchat bez přestávky až 15 hodin. Ideální na výlety, kde nemáš po ruce šuplík. Nabíjení zabere ani ne 3 hodiny
    • Hall a super bass režim - Vyber si ze tří režimů podle situace. Hall režim se hodí pro ozvučení celého prostoru, super bass zesílí hloubky a vyvážený mód nechá vyniknout hudbu bez zkreslení.
    • Praktické USB-C a NFC - S oboustranným USB-C konektorem už nemusíš řešit, jak jej zapojit – nikdy neuděláš chybu. NFC urychlí párování. Stačí telefon k reproduktoru přiblížit a je to.
    LAMAX Storm1

    Technická specifikace

    Parametry reproduktoru 2 × 20 W, ? 53 mm, 80 Hz – 18 kHz
    Baterie Li-Ion 6600 mAh
    Doba přehrávání Hlasitost 50 % - 15 h
      Hlasitost 80 % - 7 h
    Doba nabíjení 3 hodiny
    Funkce Bluetooth, AUX, karta Micro SD, TWS, NFC, Hall Sound, Handsfree, Aktivace mobilního asistenta
    Bezdrátová technologie Bluetooth 5.0
    Voděodolnost IP67
    Rozměry 204 × 64 × 80 mm
    Hmotnost 800 g
    LAMAX Storm1

    Obsah prodejního balení:

    Reproduktor
    Nabíjecí USB-C kabel
    3,5mm audio kabel
    Manuál

Recenze na Lamax Storm1, turquoise, vystaven, záruka 21 měsíců

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.