Knockout Home Fitness Nintendo SWITCH

Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 435682
MarvelousEN dabing

Knockout Home Fitness [NSW]


Uchopte Joy-Con™ do každé ruky a připravte se na dosažení skvělých výsledků se cvičením v bojových uměních vyvinutým speciálně pro Nintendo Switch™. Vyřaďte nečinnost krátkými a intenzivními cvičeními na spalování kalorií pomocí úderů, loktů, kolen, kopanců a dalších, abyste si za polovinu času procvičili celé tělo!


Vlastnosti


  • Skutečné fitness celého těla doma s bojovými uměními! - Buďte fit doma pomocí intenzivních cvičení na spalování kalorií založených na boxu, karate, kung-fu a Muay Thai.
  • Dokončete intenzivní denní cvičení přibližně za 15 minut - Od osobního tréninkového režimu, kde je pro vás předem naprogramovaná rutina, po 3minutový fitness režim, kde si můžete vybrat konkrétní vysoce intenzivní cvičení, existují režimy , které odpovídají jakémukoli životnímu stylu nebo rozvrhu.
  • Sledujte si své pokroky s funkcí "My Report" - Zaměřte se na výsledky pomocí elegantní funkce My Report, prohlédněte si kalendář, zjistěte, jak často a jak dlouho jste cvičili, a na jednom místě se dozvíte svůj celkový počet spálených kalorií a dokončených akcí.
  • Čtyři osobní trenéři jsou tu pro vás! - Barevné obsazení 4 osobních trenérů, od přátelských po přísné, vás provede personalizovanými cvičebními programy, které vám pomohou dosáhnout vašich individuálních cílů a nabídnout každý den něco nového.


Recenze na Knockout Home Fitness

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.