Killer Frequency Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Killer Frequency - PS5Killer Frequency - Xbox Series X|SKiller Frequency - NSW
Cena s DPH
519 Kč
Cena bez DPH: 429 Kč
 
Kód produktu: 462064
TeamEN dabing

Killer Frequency [PS4]

 

O hře

Píše se rok 1987 a hodiny odbíjejí půlnoc v malém městečku Gallows Creek v USA. DJ Forrest Nash z velkého městského rádia je živě ve vysílání, což se ukáže jako životní změna na hřbitově.
V této hororové komedii musíte vyřešit hádanky, abyste zachránili volající před pronásledováním záhadným vrahem. Kde je každé volání životem a smrtí, dokážete zachránit obyvatele Gallows Creek?

Klíčové vlastnosti

  • Jedinečný příběh první osoby
    Vstupte do kůže moderátora noční rozhlasové talkshow – nového ve městě a vypadlého z nemilosti. Policejní náčelník je mrtvý... a tak se na vás obracejí obyvatelé města s prosbou o pomoc, protože vy, Forest Nash, jste očividně jediný člověk ve městě, který může vést telefonní linku.

  • Rozhodování a hádanky v reálném čase
    Využijte rozvětvených dialogů k interakci s různými výstředními osobnostmi malého města včetně potenciálních obětí a podezřelých. Prozkoumejte své okolí, sbírejte stopy, rozhodujte se, řešte hádanky a snažte se pomoci každému z vašich volajících přežít noc.

  • Retro Slasher prostředí
    Vraťte se v čase do roku 1987 s touto hádankou inspirovanou slasherem – prozkoumejte autenticky detailní rozhlasovou stanici a interagujte s desítkami fyzikálních objektů přímo z dávné éry, včetně fungující kazety a gramofonu. S plnohodnotným obsazením a vražedným originálním soundtrackem melodií inspirovaných 80. lety od rockové klasiky až po synthwave!

Trailer


Recenze na Killer Frequency

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.