Just Die Already Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Just Die Already - PS4Just Die Already - NSW
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
 
Kód produktu: 434061
EN dabing

Just Die Already [XBOX ONE]


Just Die Already je sandboxová hra pro dospělé, kterou vytvořili designéři Goat Simulator!


Jste starý důchodce v blízké budoucnosti, kde lidé nemají děti. Nikdo nemůže platit důchody kvůli těm nevděčným mileniálům, kteří upřednostňují hraní videoher před skutečnou prací. Protože vám nikdo nepokryje životní náklady, vy – stejně jako všichni ostatní staří lidé na tomto světě – nemáte jinou možnost, než přežít sami. Jak přežijete ve světě, který chce, abyste už zemřeli?


Aby toho nebylo málo, právě vás vyhodili z domova důchodců a vaší jedinou možností je nyní provést nebezpečné výzvy a prozkoumat svět, kde získáte lístky na důchod, abyste se kvalifikovali na bezplatnou péči o důchod.


  • Nevrlý, starý, křehký a reptající na svět: sen, o kterém jste dosud nevěděli, že ho máte. Nakonec jste našli něco společného s vaším průměrným Boomerem.
  • Objevte radosti ze starodávnosti a křehkosti, cokoliv vás může zlomit a vy můžete zlomit všechno.
  • Získejte odměny plněním nebezpečných výzev. Tvůj cíl? Kvalifikovat se na řádný domov důchodců. To dává smysl. Dobrá rada: Zkuste zůstat v jednom kuse, abyste si to mohli konečně užít...
  • Způsobte chaos v populaci Millennial a Zoomer (zapomněli jsme na generaci X, stejně jako všichni ostatní). NPC reagují odlišně v závislosti na svém věku - někteří se budou smát a tleskat, dokud se jiní zraní, zatímco jiní utečou s hrůzou.
  • Hrajte sami nebo až se 4 hráči v online multiplayeru. Plňte výzvy společně, nebo jednoduše způsobte chaos a vytrhněte svým přátelům končetiny!
  • Město je plné podrobných prostředí, nabitých tajemstvími a skrytými cestami, které podněcují podrobné zkoumání a svérázné experimentování, abyste vše skutečně viděli.
  • Počkejte, počkejte poslední věc! Zmínili jsme už, že můžete narušit dopravu, způsobit zácpu a vybuchnout auta? Nebo že si můžete na ruku připevnit křídla a poletovat?


Recenze na Just Die Already

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.