Just Dance 2024 Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Just Dance 2024 - Xbox Series X|SJust Dance 2024 - NSW
779 Kč
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 462902
UbisoftEN dabing

Doporučené produkty (1)

Just Dance 2024 [PS5]

 

Pozor, jedná se o digitální verzi!

O hře

Tancujte a sdílejte vzrušující momenty po celý rok s hudební videoherní platformou číslo 1 všech dob!
Just Dance 2024 Edition obsahuje 40 skladeb od nejnovějších hitů a oblíbených klasik včetně „Flowers“ od Miley Cyrus, „Tití Me Preguntó“ od Bad Bunny, „How You Like That“ od BLACKPINK a „I Want to Dance With Somebody (Who Loves Me)“ od Whitney Houston! Rozšiřte své zkušenosti s Just Dance+! Odemkněte si měsíční bezplatnou zkušební verzi, která je součástí hry, a získejte přístup ke stovkám skladeb!

Klíčové vlastnosti

  • Zcela nový seznam skladeb, vesmíry a postavy
    Tančete na 40 nových písních a vesmírech, od hitů na vrcholu žebříčků, virálních internetových fenoménů a originálních skladeb! Tracklist obsahuje různé žánry a období: od latino, rocku, hip-hopu až po K-pop, toto vydání je plné hudby, kterou máte rádi. Objevte pohlcující a živé hudební světy s postavami jedinečnými pro každou skladbu v Just Dance!

  • Jedna platforma s pravidelnými aktualizacemi
    Tato hra, která je nyní plně online zábavnou platformou, se během roku pravidelně aktualizuje o novou hudbu a odměny. Bez ohledu na to, zda vy nebo vaši přátelé vlastníte edici 2023 nebo 2024, všichni hráči jsou propojeni na stejné platformě a mohou spolu hrát online. A vlastníte-li obě vydání, veškerý obsah je spolu na stejném místě!

  • Celoroční obsah pro zábavu
    Zúčastněte se tematických sezónních akcí s bezplatnými skladbami a seznamy skladeb na omezenou dobu! Každá sezóna přinese nové a vzrušující písně, vyhrazenou postupovou skladbu a nové odměny. Vyhrajte avatary, pozadí, jmenovky a aliasy, abyste si přizpůsobili svoji kartu tanečnice a předvedli svou osobnost ve hře.

  • Bezplatná zkušební verze pro Just Dance+
    Každá kopie edice 2024 přichází s 1měsíční bezplatnou zkušební verzí předplatitelské služby Just Dance+, která vám poskytne přístup ke 200 skladbám a dalším pravidelně přibývajícím se speciálními výhodami pro události ve hře. Zatančete si na oblíbené skladby z předchozích her Just Dance nebo na nové exkluzivní skladby, které přicházejí v každé sezóně!

Trailer


Recenze na Just Dance 2024

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.