Jumanji: The Video Game Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Jumanji: The Video Game - PS4Jumanji: The Video Game - XBOX ONEJumanji: The Video Game - NSW
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 436404
OutrightEN dabing

Jumanji: The Video Game [PS5]


Spojte se na dobrodružství plném smíchu v akcí naplněné hře Jumanji. Pokoušejte se přežít v ultimátní výzvě pro ty, kteří chtějí tento svět nechat za sebou!


Jen vy a tři spoluhráči můžete posbírat drahokamy a zachránit Jumanji. Tak se připojte online, utkejte se s přáteli před split-screen, nebo hrajte sami s AI společníky.


Armáda špatných banditů na vás čeká, smrtící zvířata a pasti, kterým se můžete vyhnout a zajímavé úpravy k odemčení. A s doktorem Bravestonem, Ruby, Mousem a profesorem Oberonem jako vašimi avatary - vy víte, že máte jedinečné schopnosti - a vtipné chyby - abyste zachránili svět!


Jak si vylepšujete své schopnosti a strategie a odemykáte si nové outfity a styly zbraní - žádná dvě kola Jumanji nejsou stejná


  • Vraťte Se Do Džungle - Hrajte jako hrdinové Dr. Bravestone, Ruby, Mouse a profesor Shelly v novém a vtipném 3D akčním dobrodružství
  • Spojte Se - V online, nebo split-screen módu, budete pracovat se třemi dalšími přáteli, nebo s AI spoluhráči abyste porazili nepřátele, přežili smrtelné pasti a zachránili svět.
  • Nebezpečné Lokality - Svět Jumanji se zvětšuje s nádhernými ale smrtelnými lokacemi v horách, městech a džunglích


Online multiplayer vyžaduje připojení k síti internet!

Recenze na Jumanji: The Video Game

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.