JoJo´s Bizarre Adventure: All Star Battle R Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA JoJo´s Bizarre Adventure: All Star Battle R - PS4JoJo´s Bizarre Adventure: All Star Battle R - Xbox Series X|SJoJo´s Bizarre Adventure: All Star Battle R - NSW
Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 449453
BandaiEN dabing

Doporučené produkty (1)

JoJo´s Bizarre Adventure: All Star Battle R [PS5]

Všechny JOJO se spojí! Bojujte za svůj osud!

O hře:

JoJo's Bizarre Adventure, známý svými charismatickými hrdiny, nápadným uměleckým stylem a nezapomenutelnými frázemi ("Yare yare daze..."), přichází na konzole! Letos si připomínáme 35. výročí původního příběhu a 10. výročí anime adaptace. Vedle těchto milníků vyjde v roce 2022 dlouho očekávaná bojová hra JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R!

Klíčové vlastnosti

  • Ohromující vizuál autentický pro styl Hirohiko Araki
    Mnoho fanoušků JoJo's Bizarre Adventure je uchváceno jedinečným uměleckým stylem Hirohiko Araki. JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R zachycuje vášnivé výrazy postav, které jsou vintage JoJo, což vám umožní zažít vesmír JoJo se silnými obrazy, jako by manga Hirohiko Araki ožila. Nyní můžete volně přesouvat postavy vytvořené Hirohiko Araki vlastníma rukama a cítit se, jako byste byli uvnitř mangy, kde se potýká grafika a text, abyste vyvolali charakteristiku.
  • 50 hratelných postav ze všech jojo oblouků
    Jonathan Joestar, Jotaro Kujo, DIO, Jolyne Cujoh a dalších postav z JoJo's Bizarre Adventure se shromažďuje napříč více generacemi! S 50 hratelnými postavičkami ze všech oblouků můžete zažít populární bitvy z každého příběhu a poprvé vidět interakci postav z různých vesmírů!
  • Různé herní režimy
    Tento titul se skládá z All Star Battle Mode, Arcade Mode, Online Mode, Versus Mode, Practice Mode a Gallery Mode. Hlavní režim All Star Battle Mode obsahuje nejen srážky mezi postavami z původní hry, ale také zcela nové bitvy, které jsou jedinečné pro All-Star Battle R. Můžete hrát více než 100 bitev s různými nastaveními a podmínkami. Tento režim nabízí také speciální kosmetické skiny pro postavy a jedinečné ilustrace, které si můžete vychutnat v režimu galerie.
  • Jak se hra vyvinula z původní All Star Battle
    Tento titul je založen na bojovém systému All Star Battle, který byl vydán v roce 2012. Herní design hry JoJo's Bizarre Adventure: All-Star Battle R oživuje zážitek úpravou bojového tempa a přidáním zastávek a pomlček ke skákání. S novými zvukovými nahrávkami z anime hlasových herců part 6 se realizuje plná atmosféra animovaného seriálu. Oba fanoušci, kteří hráli původní All Star Battle, i nováčci si budou moci vychutnat zážitek.

Trailer


Recenze na JoJo´s Bizarre Adventure: All Star Battle R

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.