Joby GripTight ONE GP Magnetic Impulse

Cena s DPH
1 299 Kč
Cena bez DPH: 1 074 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 431652
Joby

Joby GripTight ONE GP Magnetic Impulse [JOGTONEMAG]

JOBY GripTight ONE GP Magnetic Impulse je unikátně řešený kompaktní ohebný mini stativ JOBY GorillaPod Magnetic s magnetickými posledními články ohebných kloubních nohou, který je vabaven odnímatelným skládacím Clip držákem GripTight ONE Mount.

 

Tento ohebný mini stativ je určen pro uchycení a stabilizaci mobilních telefonů a malých kompaktních fotoaparátů při focení a natáčení videa. Clip držák GripTight ONE Mount umožňuje uchytit mobilní telefony nebo kompaktní fotoaparáty s šířkou od 54mm až do 72mm a maximální tloušťkou 13mm. Adaptér samotný je vyroben z ušlechtilého pevného a vysoce odolného plastu (polykarbonátový ABS plast) v kombinaci s nerezovými kluznými sloupky a pružinkou. Styčné upínací plochy jsou osazeny měkkou gumou, která zabraňuje poškrábání upínaného mobilu/fotoaparátu.
univerzálním stativovým závitem (1/4“) z nerezové oceli, kterým jej můžete upnout nejen na nožičky mini stativu JOBY GorillaPod Magnetic, ale také na jakékoli jiné stativy se stativovým šroubem se závitem 1/4“. Díky magnetickým posledním článkům ohebných nohou mini stativu JOBY GorillaPod Magnetic, můžete uchytávat JOBY GripTight ONE GP Magnetic Impulse také pomocí magnetických sil na kovové předměty a povrchy. Kompaktní rozměry JOBY GripTight ONE GP Magnetic Impulse vám umožní nosit jej s sebou v tašce, brašně či kabelce.
Technická specifikace
Rozměry ve složeném stavu: 86 x 30 x 173mm
Kompatibilita: s mobilními telefony a kompaktními fotoaparáty
s šířkou od 54 do 72mm
tloušťkou 13mm
maximální hmotností 325g
Hmotnost: 77g
Barva: Černá

Obsah prodejního balení:

  • Stativ: JOBY GorillaPod Magnetic
  • Clipový držák: JOBY GripTight ONE Mount

Recenze na Joby GripTight ONE GP Magnetic Impulse

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.