JBL Quantum 300

Cena s DPH
1 499 Kč
Cena bez DPH: 1 239 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 410269
JBL

JBL Quantum 300 [QUANTUM300BLK]

Na každém zvuku záleží

Zdokonalte svou hru vynikajícím zvukem. Kabelová sluchátka JBL Quantum 300 vytvářejí novou úroveň pohlcení a to díky funkci JBL QuantumSOUND Signature a přesnému umístění zvuku. Funkce JBL QuantumSURROUND vytváří realistický zvukový obraz, který vás vpustí uprostřed akce, poskytne vám výhodu a maximalizuje váš výkon. Lehký hlavový pás a náušníky z paměťové pěny jsou navrženy tak, aby byly odolné. Vyklápěcí mikrofon zaměřující se na hlas udržuje komunikaci jak se spojenci, tak is nepřáteli.

O produktu

  • Vžijte se do hry s funkcí JBL QuantumSURROUND
    Prostřednictvím pokročilých algoritmů JBL QuantumSURROUND simuluje ohromující vícekanálový zvuk a vytváří neuvěřitelně realistický prostorový zvukový obraz pro kinematografické úrovně ponoření a skutečný zvukový náskok před konkur.
  • Buďte v centru hry s funkcí JBL QuantumSOUND Signature
    Od nejmenších kroků až po nejhlasitější výbuch, činí funkce QuantumSOUND Signature každou scénu epickou a každého hráče konkurenceschopnějšího. 50 mm neodymové měniče poskytují působivou zvukovou křivku určenou speciálně pro hry. Ponořte se do nejrealističtější zvukové scény pro konkurenční výhodu v jakékoli bitvě.
  • Hrajte si ještě déle s pohodlnou paměťovou pěnou
    Lehký hlavový pás a náušníky z paměťové pěny jsou navrženy pro ještě delší herní sezení. Odnímatelné náušníky usnadňují čištění sluchátek.
  • Buďte slyšitelný díky směrovatelnému mikrofonu zaměřujícímu se na hlas
    Sluchátka JBL Quantum 300 vám umožňují přeskupit jednotky a protivníky s jasností. Vyklápěcí směrovatelný mikrofon zaměřující se na hlas umožňuje křišťálově čistou komunikaci se spojenci i nepřáteli
  • Přepínejte mezi všemi svými oblíbenými platformami
    Sluchátka JBL Quantum 300 vytvořená pro počítačové hry, jsou také kompatibilní s Xbox™, PlayStation™, Nintendo Switch™, Mobile, Mac a VR.
  • Uživatelsky přívětivý softwarový balík JBL QuantumENGINE
    Jedinečný výkonný počítačový software JBL QuantumENGINE od JBL pohání pohlcující prostorový zvuk. Vyberte si preferované nastavení prostorového zvuku a přizpůsobte si herní sluchátka JBL Quantum 300 z uživatelsky příjemného ovládacího panelu, vytvářejte samostatné profily. Můžete také nastavit ekvalizér nebo si vybrat ze 6 předvoleb.

Technická specifikace

Velikost měniče: 50 mm dynamické měniče
Frekvenční odezva: 20 Hz – 20 kHz
Maximální vstupní výkon: 30 mW
Citlivost:: 100 dB SPL @1 kHz/1 mW
Impedance: 32 ohmů
Frekvenční odezva mikrofonu: >100 Hz – 10 kHz
Citlivost mikrofonu: 40 dBV @ 1 kHz/Pa
Vzor snímání mikrofonu: Směrovatelný
Velikost mikrofonu: 4 mm x 1,5 mm
Délka kabelu: Sluchátka (1,2 m) + rozdělovací kabel do počítače (1,5 m)
Hmotnost: 245 g

Obsah prodejního balení:

  • Sluchátka JBL Quantum 300
  • USB audio adaptér
  • Ochranná pěna na mikrofon
  • Průvodce rychlým startem/Záruční podmínky/Bezpečnostní upozornění

Recenze na JBL Quantum 300

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.