JBL Party Box 710

Cena s DPH
20 590 Kč
Cena bez DPH: 17 017 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 438090
JBL

JBL Party Box 710 [PARTYBOX 710]


Život každého večírku

Reproduktor PartyBox 710 odolný vůči šplouchání promění vaši další akci ve skutečný večírek, koncert nebo noční klub díky své jedinečné a barevné světelné show synchronizované se zvukem JBL Original Pro Sound. Minimalistické a intuitivní ovládací prvky na horním panelu a aplikace PartyBox vám umožňují vytvářet hudební a vizuální zážitky na vyšší úrovni. Přizpůsobení blikajících, stroboskopických světel a úžasného zvuku z duální sady tweeterů a wooferů bohatých na basy. Jediné tlačítko True Wireless Sound okamžitě spáruje dva PartyBox 710 pro ještě větší skupinu lidí. A se snadno uchopitelnou rukojetí a robustními kolečky můžete udržet dobré časy bez ohledu na to, kde se daný večírek koná.
jbl-party-box-710-banner

Proč koupit JBL Party Box 710?

  • 800 W RMS výkonného zvuku JBL Original Pro Sound
    Vytvořte okamžité hudební spojení s 800 výkonnými watty vysoce výkonného zvuku JBL Original Pro Sound. Duální 2,75" tweetery a 8" woofery spárované s jeho vyladěným bassreflex portem poskytují detailní dokonalost zvuku pro hudbu tak hlasitou, že doslova cítíte rytmus.
  • Dynamická, barevná světelná show, s možností přizpůsobení
    Světla, barvy, večírek! Proměňte jakýkoli prostor na rockový koncert, noční klub a karaoke salonek. Synchronizujte svou hudbu s dynamickými, přizpůsobitelnými stroboskopickými světly, jedinečným efektem hvězdné noci a blikajícími klubovými vzory další úrovně, které lze snadno ovládat pomocí efektivních, uživatelsky přívětivých ovladačů na horním panelu nebo aplikace PartyBox.
  • Odolnost vůči stříkající vodě třídy IPX4
    Ať už vaši hosté tančí na pláži nebo popíjejí nápoje u bazénu, JBL PartyBox 710 je odolný vůči stříkající vodě třídy IPX4, takže se už nemusíte bát, že večírek bude velmi mokrý a divoký.
  • Spárujte své reproduktory pro ještě silnější zvuk
    Jeden JBL PartyBox nestačí? Spárujte dva reproduktory pomocí kabelu nebo bezdrátově pomocí technologie od True Wireless Stereo (TWS), abyste dosáhli ještě většího a odvážnějšího zvuku.
  • Snadno uchopitelná rukojeť a robustní kolečka
    Rozjasněte večírek s velkými, robustními a hladce běžícími kolečky a snadno uchopitelnou rukojetí pro pohodlné přenášení a umístění reproduktoru JBL PartyBox 710, ať vás hudba za.
  • Vstupy pro mikrofon a kytaru
    Díky vstupům pro mikrofon a kytaru můžete ukázat svůj talent při zpěvu a hraní. Nejen, že budete skvěle znít, ale také skvěle budete vypadat, a to díky perfektní světelné show na pohupování se v rytmu!
  • Aplikace PartyBox
    Aplikace JBL PartyBox usnadňuje více než kdykoli dříve ovládání hudby, aktualizaci nastavení a přizpůsobení barev a vzorů vaší světelné show pro dokonalou atmosféru večírku.
  • Rozzařte noc
    Okouzlete dav oslňující, dynamickou světelnou show, která tančí do rytmu. Díky jemně pulsujícím a silným stroboskopickým efektům, máte nastavení pro každou vibraci.
jbl-party-box-710-banner-2

Technická specifikace

Převodník: 22 x 216 mm (8") woofer,2 x 70 mm (2.75") tweetery
Výstupní výkon: 800 W RMS
Frekvenční odezva: 35 Hz – 20 KHz (-6 dB)
Verze Bluetooth: 5.1
Bluetooth dosah: Přibližně 10 m
USB formát: FAT16, FAT32
Formát USB souboru: mp3, wma, wav
Rozměry (Š x V x H): 399 mm x 905 mm x 436 mm
Čistá hmotnost: 27,8 kg

Obsah prodejního balení:

  • JBL PartyBox 710
  • Průvodce rychlým startem
  • Napájecí kabel
  • Bezpečnostní upozornění
  • Záruční list

Produktové video

Recenze na JBL Party Box 710

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.