Jaz TWS SILK sluchátka, bílé

Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 451409
Jaz

Jaz TWS SILK sluchátka, bílé [TEJZEARTWSEARBTW]

Bezdrátová sluchátka do uší značky JAZ, ideální pro všechny milovníky hudby.

O produktu:

  • Jednoduché bezdrátové připojování
    Díky technologii True Wireless Stereo se sluchátka Silk automaticky zapnou a navzájem spárují hned, jak je vyjmete z nabíjecího pouzdra. Následně je pomocí bezdrátové technologie můžete jednoduše připojit k vašemu chytrému telefonu, tabletu nebo notebooku. Jejich připojení je vždy bezpečné, a to i ze vzdálenosti 10 metrů od vašeho zařízení. Sluchátka Silk jsou praktická a používají se mimořádně snadno.
  • Zabudovaný mikrofon a ovládání
    Sluchátka Silk jsou ideální volbou pro poslech vaší oblíbené hudby. No to není jejich jedinou předností. Díky zabudovanému mikrofonu můžete dokonce uskutečňovat hovory nebo videohovory. Během nich vám sluchátka vždy zajistí křišťálově čistý zvuk. Dotykové ovládací prvky, umístěné na jednotlivých náušnících, umožňují bezproblémové ovládání hudby, hovorů a hlasových asistentů. To znamená, že můžete provádět řadu jednoduchých činností, aniž byste museli používat samotné zařízení.
  • Užijte si dlouhé používání
    Pokud hledáte pár sluchátek, která můžete používat celý den, Silk jsou ideální volbou. Díky 30 mAh baterií je jejich provozní doba 5 hodin. Po vybití sluchátka jednoduše vložíte zpět do nabíjecího pouzdra o kapacitě 200 mAh. To umožní jejich opětovné úplné nabití již za 1 hodinu. Když budete potřebovat nabít pouzdro, stačí jej připojit ke zdroji napájení pomocí přiloženého nabíjecího kabelu. Za 3 hodiny budou sluchátka opět připravena k nabíjení. Praktickou kontrolu stavu nabití zajišťují LED kontrolky, pomocí kterých můžete sledovat úroveň nabití.
  • Elegantní design
    Vkusný design vyznačující se hladkým lesklým povrchem, zvýrazňuje jemné a hladké linie tohoto příslušenství. Sluchátka Silk tak jsou ideální pro volný čas i pro každodenní používání v kanceláři.

Technická specifikace

Bluetooth: v 5.0
Mikrofon: integrovaný mikrofon
Technologie: True wireless Stereo
Ovládání: Multifunkční tlačítka pro hudbu a hovory nebo hlasového asistenta
Doba používání: 5 hod.
Doba nabíjení sluchátek: 1 hod.
Doba nabíjení nabíjecího pouzdra: 3 hodiny
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Provozní rozsah: 10 m
Kapacita baterie nabíjecího pouzdra: 200 mAh

Obsah prodejního balení:

  • Sluchátka Jaz

Recenze na Jaz TWS SILK sluchátka, bílé

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.