It Takes Two Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA It Takes Two - PC DVDIt Takes Two - PS4It Takes Two - Xbox Series X|S
Cena s DPH
829 Kč
Cena bez DPH: 685 Kč
 
 
Kód produktu: 450513
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetřit 160 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 669 Kč

It Takes Two [NSW]

O hře:

Vydejte se na nejbláznivější cestu svého života ve hře It Takes Two, která získala více než 90 ocenění, včetně Hry roku 2021 – nyní je dostupná pro Nintendo Switch. Pozvěte přítele, aby se k vám připojil zdarma prostřednictvím služby Friend's Pass, a v roli odděleně žijících manželů Codyho a May se pusťte do řešení překvapivých herních výzev. V této dobrodružné plošinovce, která mění zavedená pravidla svého žánru, je jisté jediné: společně jsme lepší.
Hru It Takes Two, která je původně dílem cenami ověnčeného studia Hazelight, lídra v oblasti kooperativního hraní, vyvinul pro Nintendo Switch zkušený tým Turn Me Up Games specializující se na porty pro Nintendo Switch.

Klíčové vlastnosti

  • Nejnovější i ve verzi pro Nintendo Switch:
    Dobrodružství, které fanoušci znají a mají rádi, bylo optimalizováno pro Nintendo Switch! Vy a váš přítel si můžete zahrát v kooperaci na jednom zařízení s párem joy-cons (nebo ovladačem pro každého z hráčů), využít hraní na dvou lokálně bezdrátově propojených konzolích Nintendo Switch, případně kooperovat on-line s jiným hráčem na Nintendu Switch prostřednictvím služby Friend's Pass.
  • Nepředvídatelné hraní:
    „Od běsnících vysavačů po guru něžné lásky – v It Takes Two nikdy nevíte, co další vám vstoupí do cesty. Těšte se na výzvy měnící zavedená pravidla žánru, nové schopnosti postav v každé úrovni a metaforické spojení hraní a vyprávění, které posouvá hranice interaktivního příběhu .
  • Univerzální příběh o vztazích:
    Prožijte dojemný a upřímný příběh o obtížích lidského soužití. Pomozte Codymu a May naučit se překonávat vzájemné rozdíly. Poznejte pestrou skupinu podivných a roztomilých postav. Spojte síly a vydejte se na dobrodružství, které si zamilujete – společně!

Trailer

Související produkty (1)


Recenze na It Takes Two

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.