Ion Fury Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Ion Fury - PC DVDIon Fury - PS4
Cena s DPH
589 Kč
Cena bez DPH: 487 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 408047
1CEN dabing

Ion Fury [NSW]

Jelikož si Shelly 'Bombshell' Harrisonová vysloužila své krycí jméno, když deaktivovala bomby pro Global Defense Force, když špatný transhumanistický génius dr. JADUŠ Heska vypustil členy svého kybernetického kultu na ulice Neo DC, Bombshell došlo, že je na čase výbuchy způsobovat než jim zabraňovat.

Na své výpravě za zabitím Heskey nechává hotovou spoušť v obrovských úrovních s mnoha cestami plných obrovských explozí, více tajných skrýší, než dokážeme spočítat a nelidských soupeřů za každým rohem. Zde se žádná regenerace zdraví nekoná: přestaňte se schovávat v krytu a začněte utíkat a střílet.

Shelly na své křížové výpravě proti Heskelovej armádě bude likvidovat zločinců pomocí velkého arzenálu zbraní, kterým nechybí alternativní palebné režimy a různé druhy munice. Její charakteristický revolver, trojhlavňový Loverboy, přináší nepřítelem bolest a hráčům radost, neboť ví střílet jednotlivé dávky i rozptyl jako ze Starého západu. Kdo potřebuje obyčejnou brokovnici, když si může nabít brok do granátometu? A brutální přehnané Bowling Bombs trhají nepřátele na kusy jako cáry papíru.

Ion Fury se vysmívá představě povinných záchytných bodů a přímým cestám střelnicí. Ale to, že se jedná o pravověrnou střílečku ze staré školy, ještě neznamená, že jsme ignorovali všechny ty dobré novinky z posledních dvaceti let. Zásahy do hlavy? No jasné. Více fyziky a interaktivity? To si pište. Široké obrazovky, podpora ovladače a automatické ukládání? Společnosti 3D Realms a Voidpoint vzali to nejlepší z obou světů a udělali z toho krvavý guláš.

Hra sbírá nadšené recenze od všech herních kritiků a na službě Steam má neuvěřitelné pozitivní skóre 96 %.

Ion Fury od 3D Realms vyjde v krabicových verzích na PC, PS4 a Switch v květnu 2020.

Studio 3D Realms, tvůrci her Duke Nukem 3D, Prey a Max Payne, se s radostí spojilo se společností Voidpoint, aby na scénu vrátilo legendární Build Engine, známý z klasických stříleček z pohledu první osoby jako Duke Nukem 3D, Shadow Warrior a Blood.

  • Užijte si originální engine BUILD-napumpovaný steroidmy a připraven opět řádit i po 20 letech!
  • Můžete se skrčit, skákat, šplhat, plavat a probít se 7 úžasnými zónami se spoustou úrovní plných chaosu!
  • Nádherný herní svět složený z tisíců ručně kreslených textur a modelů.
  • Dechberoucí arzenál ničivých zbraní, včetně více druhů munice a alternativních palebných režimů. Trojhlavňové brokovnice, granátomety a teplem naváděné chytré bomby-to budou vaši nejlepší kamarádi!
  • Klasická akce ze stříleček z 90. let, kterou máte rádi, zkombinovaná s moderními vynálezy, jako je poziční zranění a plynulý přechod mezi úrovněmi.
  • NULOVÁ procedurální GENERACE. Všechny úrovně jsou ručně dělané a plné několika možných cest, skvělých efektů a komplexních prvků!
  • Snadný přístup k editoru úrovní a další vývojářské nástroje od dne premiéry, plus podpora Steam Workshop.
  • Pravý následník klasických stříleček, jako je Duke Nukem 3D, Shadow Warrior a Blood.
  • Držitel titulu Nezávislá hra roku 2019 DB
  • Úžasně pozitivní skóre na Steamu-96 % z více než 2000 Recenzí

    Jako bonus D1 edice obsahuje:
  • artbook
  • nálepky



  • Recenze na Ion Fury

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.