Indivisible Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Indivisible - XBOX ONEIndivisible - NSW
Cena s DPH
229 Kč
Cena bez DPH: 189 Kč
 
 
Kód produktu: 401681
505EN dabing

Indivisible [PS4]

Indivisible je akční RPG plošinovka v pěkném, energickém světě. Hra vypráví příběh o ejně, rošťáci s dobrým srdcem, jejíž život se změní v chaos když zaútočí na její domov a zároveň se v ní probudí mysteriózní síla. Odhodlaná najít odpovědi, Ajna se vydá na roli poznání světa, jeho obyvatel a ultimátní i sebe samé.

  • Napříč Ajninou výpravou, setká více než 20 inkarnaci, lidí, které může do sebe absorbovat a manifestovat pro boj po boku s ní. Vlivem 2D animaci, Lab Zero vdechne život do těchto postav, všechny inspirované kulturami a mytologie, každá s jejich vlastními příběhy.
  • Spolu s její schopností absorbovat postavy, Ajna také zjistí, že může meditovat a vejít do mysteriózní dimenze formující se v její mysli. Když ji najde, Ajnin vnitřní svět se stane centrálním středem hry, kde se nachází většina úkolů, vylepšení a ukládacích funkcionalit. Jednoduše stisknutím tlačítka pošlete Ajnu do tohoto světa, což ušetří zbytečné cesty zpět do míst.
  • Ztraťte se v ohromujícím soundtracku od legendárního japonského herního skladatele Hirokiho Kikuti, který je zodpovědný za úchvatné soundtracky ke Secret of Mana, Seiken Densetsu 3 (Secret of Mana 2), Soukaigi a Koudelka, mimo jiných.



  • Související produkty (3)


    Recenze na Indivisible

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.