Immortals of Aveum Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Immortals of Aveum - Xbox Series X|S
1 119 Kč
439 Kč
Cena bez DPH: 363 Kč
 
 
Kód produktu: 460852
ElectronicEN dabing

Immortals of Aveum [PS5]

 

Bonus pro předobjednávky

Předobjednejte si hru Immortals of Aveum a získejte SIGIL PURIFIED ARCLIGHT – jedinečný modrý sigil Arclight, který zvyšuje schopnost Shred na Jakových modrých útočných kouzlech a který také navyšuje poškození způsobené jeho kouzlem Shatter Fury .

O hře

Přivolejte svou sílu, zastavte nekonečnou válku a zachraňte říši.
Immortals of Aveum je střílečka s kouzly pro jednoho hráče z pohledu první osoby, která vypráví příběh Jaka, který se připojí k elitnímu řádu bojových mágů s cílem zachránit svět na okraji propasti. Osvojte si tři magické síly, sesílejte kouzla se smrtící schopností a likvidujte legie nepřátel ve hře, která odporuje konvencím toho, co očekáváme od stříleček z pohledu první osoby.
Jak vyrostl v bezmoci a bídě v ulicích Serene a je takzvaným Nepředvídatelným – někým, u koho se později v životě nečekaně projeví magické schopnosti. Se svým nově objeveným potenciálem je Jak neochotně vržen do nekonečné války lidstva o kontrolu nad magií. Po staletí patové situace mezi dvěma nejmocnějšími královstvími Aveumu nyní Rasharn dotlačil Lucium a jeho spojence na pokraj sil. Na obou stranách nekonečné války proti sobě stojí mocní kouzelníci a legie vojáků. Jak spolu se svým elitním řádem Nesmrtelných musí odhalit tajemství znepokojivé minulosti Aveumu, jinak nebude mít tento svět naději na záchranu.

Klíčové vlastnosti

  • BUĎTE BOJOVÝMI MÁGY
    Přidejte se k řádu Nesmrtelných, ochránců-šampionů Lucie, a staňte se Jakem, elitním Triarchem Magnusem. Zesilujte kouzla se smrtící schopností a likvidujte legie nepřátel ve hře, která odporuje konvencím žánru FPS.

  • OSVOJTE SI MAGII
    Rychlý plynulý boj za pomoci kouzel z pohledu první osoby, který si snadno osvojíte a jehož mistrovské zvládnutí přináší uspokojení. Základem vašeho útoku i obrany bude magie. Hráči mohou kreativně využít všechny tři magické síly a jsou odměňováni za chytré řetězové útoky a dobře načasované protiútoky.

  • VYPUSTĚTE SVŮJ ARZENÁL KOUZEL
    Odemkněte a vylepšete více než 25 kouzel a 80 talentů. Objevujte, upgradujte a vyrábějte stovky kusů kouzelného vybavení. Potom slaďte svůj herní styl se všemi třemi magickými silami a staňte se tím nejmocnějším Triarch Magnusem světa Aveum.

  • ZACHRAŇTE SVĚT NA OKRAJI PROPASTI
    Jako takzvaný Nepředvídatelný je Jak vržen do nekonečné války mezi královstvími Lucium a Rasharn o kontrolu nad magií. Jak a elitní Nesmrtelní z Lucie musí co nejrychleji odhalit tajemství minulosti Aveumu, jinak nebude mít tento svět naději na záchranu.

Trailer


Recenze na Immortals of Aveum

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.