HyperBrawl Tournament [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
 
Kód produktu: 435459
MilkyEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

HyperBrawl Tournament [Steam] [PC digital]


Udeřte, bijte se a bodujte k vítězství v nelítostných, vysoce adrenalinových bitvách PvP arény pro 1-4 hráče. Ovládněte HyperCurve, nasměrujte HyperForce a vytvořte si svou legendu, abyste se stali dalším ochráncem vesmíru.


Staňte se legendou Hyperbrawl


Největší hrdinové vesmíru byli na věky povoláni, aby soutěžili v zúčtování; legendárním turnaji HyperBrawl! Vyzbrojte se unikátními zbraněmi a touhejte po slávě. Vydejte se do arén testovaných v boji v tomto arkádovém sportovním výboji pro 1 až 4 hráče, který se hraje lokálně nebo online.


Ovládněte Hypercurve


Tuto neuvěřitelnou schopnost mohou získat pouze elitní mistři vesmíru. HyperCurve vám umožňuje převzít kontrolu nad míčem ve středu letu a „magicky“ jej manévrovat kolem protihráče a překážek a dávat legendární góly, které se mohou stát pouze ve hře HyperBrawl.


Využívejte Hyperforce


Legendární HyperForce prochází vaší DNA a směřuje jej tak, aby spouštěl útoky měnící hru, které doslova mohou vidět vaše nepřátele vystřelené z arény svou zničující silou.


Soutěžící, již legendární hrdinové svých vlastních světů, se dostanou do nejvzdálenějších říší a budou soutěžit na turnaji HyperBrawl. Vyberte si z 12 hrdinů ve třech třídách a naložte je smrtícími zbraněmi a vymalujte jejich brnění na vítězství.


Cestujte po obrovském čase a prostoru do arén HyperBrawl z domovských planet samotných hrdinů. Vychutnejte si vyvýšený stadion Chrome City s jeho styly Cyberpunk, starověký stadion Steelhenge nebo démonický Court of Azdritch. Každá aréna je plná nebezpečných překážek a pastí, které do každé hry vkládají větší výzvu a nepředvídatelnost.


Zapojte se do režimu kampaně a začněte se stoupáním k tomu, abyste se stali legendou v Galaxy League, kde se setkáte s každým hrdinou turnaje. Pak jděte na další ocenění v Cosmic Cupu. Nebo se ponořte do šílenství pro více hráčů, kterým je režim Blitz – soutěžte s hráči z celého světa, abyste se stali dokonalým šampionem HyperBrawl a vytvořili svou legendu mezi hvězdami!


Vlastnosti:


  • End-to-end sportovní šarvátka pro 1 až 4 hráče. Vrhněte se na místní nebo online zápasy s přáteli, rodinou nebo nepřáteli z celého světa v 90 vteřinových rychlých palbách.
  • Osvojte si mýtus o „HyperCurve“ a řiďte míč uprostřed letu a dávejte šílené góly.
  • Nasměrujte HyperForce, která mění hru, když to nejvíce potřebujete, abyste brutálně vyhodili protivníky z arény.
  • Spojte svůj herní styl s 12 největšími hrdiny vesmíru, z nichž každý má odlišné schopnosti a atributy ve třech třídách; „Swift“, „Core“ a „Tank“.
  • Ovládněte HyperBrawl ve 12 různých arénách rozmístěných po celém vesmíru, z nichž každá je nabitá dynamickými překážkami, od portálů a stoupaček až po pohyblivá patra, díky kterým je každý zápas ještě nepředvídatelnější.
  • Vybavte svého hrdinu jednou z 8 zbraní, které mění hru! Ovládejte zemětřesící kladivo, přibližte své protivníky dravou pistolí nebo dešťové peklo shora s posilovacím bombardérem!
  • Vyzkoušejte všechny herní režimy turnaje HyperBrawl jako například. Arcade, Campaign, Blitz a Private Match,
  • Přizpůsobte si svého hrdinu jedinečnými skiny pro hrdiny a zbraní, brankovými střelbami a míčkovými chodníky.
  • Hrajte o své síly se třemi úrovněmi obtížnosti, nováček, profesionál a elita
  • HyperBrawl Tournament je zábavné, jak se dá hrát, a je to perfektní, super konkurenční, PvP párty hra.

  • Název vydavatele: Milky Tea Ltd.
  • Název vývojáře Milky Tea
  • Datum vydání: 20.10.2020
  • Pegi: 3
  • Žánr: Sport
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 7 nebo novější
    Procesor: 2.4 GHz Dual core
    Paměť: 4 GB RAM
    Grafická karta: Nvidie GTX 660 / Radeon R9 270 nebo ekvivalent
    Pevný disk: 4 GB volného místa
    DirectX: Verze 11


    Jedná se o digitální verzi hry Hyperbrawl Tournament, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2019 Milky Tea Limited. All rights reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE titulky

Recenze na HyperBrawl Tournament [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.