Human: Fall Flat (Dream Collection) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Human: Fall Flat (Dream Collection) - PS5Human: Fall Flat (Dream Collection) - NSW
Cena s DPH
649 Kč
Cena bez DPH: 536 Kč
 
 
Kód produktu: 463841
EN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

Human: Fall Flat (Dream Collection) [PS4]

 

O hře

Human: Fall Flat je veselá, odlehčená fyzikální plošinovka zasazená do světa plovoucích snů, kterou lze hrát samostatně, v lokálním kooperativním režimu na rozdělené obrazovce až pro 2 hráče nebo až s 8 hráči online pro ještě více. smích!
Každá úroveň snů poskytuje nové prostředí pro navigaci, od sídel, hradů a aztéckých dobrodružství až po zasněžené hory, strašidelné noční scenérie a průmyslové lokality. Několik cest přes každou úroveň a dokonale hravé hádanky zajišťují odměnu za průzkum a vynalézavost.
Samozřejmě, kolísavé pohyby vašeho člověka věci neusnadňují a ať už skáčete, šplháte, přenášíte nebo houpete, věci se mohou snadno pokazit – s velmi zábavnými výsledky. Pokud by váš člověk spadl z lana, špatně odhadl plošinu nebo ho dokonce přítel srazil z útesu, nebojte se: prostě spadne zpátky do snu, připravený zkoušet to znovu a znovu.
A co víc, pravidelná vydání úrovně znamenají, že konec zábavy v nedohlednu! Sbírka snů obsahuje 23 skvělých úrovní. Více než 40 milionů prodaných kusů ve všech formátech!

Klíčové vlastnosti

  • Více lidí, více zábavy: Veselá hra pro více hráčů, ve zlomovém režimu hry se hráči nahlas smějí. Potřebujete rukou dostat ten balvan na katapult nebo potřebujete někoho, kdo rozbije tu zeď? Online multiplayer až pro 8 hráčů mění způsob, jakým se hraje Human: Fall Flat.

  • Dokonalá hádanka: Složitost hádanek se pomalu zvyšuje, což umožňuje bezproblémový postup a obohacující zkoumání.

  • Prázdné plátno: Svého člověka si můžete přizpůsobit. S oblečením od stavitele přes kuchaře, parašutisty, horníka, astronauta a ninji. Vyberte si hlavu, horní a spodní část těla a buďte kreativní s barvami!

Dream Collection obsahuje:

  • 23 vydaných úrovní hry
  • 5 exkluzivních archů nálepek

Trailer


Recenze na Human: Fall Flat (Dream Collection)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.