Huawei keyboard for MatePad 11, black, použitý, záruka 12 měsíců

619 Kč
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 474913
Huawei
pouzity
POUŽITÉ - Plně funkční zboží, připraveno k okamžitému používání. Jedná se o výrobek, který může obsahovat stopy po použítí a balení může obsahovat pouze základní příslušenství. Pro bezpečné zabalení výrobku, může být použito alternativní balení. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme 12 měsíční záruku. (IČ: 12 měsíců).

Huawei keyboard for MatePad 11, black, použitý, záruka 12 měsíců [55034789]

  • Plně funkční zboží, připravené k okamžitému používání. Jedná se o bezvadný výrobek, který může obsahovat stopy po používání a balení může obsahovat pouze základní příslušenství. Pro bezpečné zabalení výrobku může být použito alternativní balení. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme 12 měsíční záruku. (IČ: 12 měsíců).
    Zvyšte svou efektivitu s inteligentní magnetickou klávesnicí HUAWEI. Magneticky jej připevněte k tabletu, aby se rychle nastavil, a poté se klávesnice spáruje a nabíjí se automaticky. Díky inteligentní technologii magnetické indukce se tablet okamžitě probudí a po zavření pouzdra klávesnice přejde do režimu spánku.

    Proč koupit Huawei magnetickou klávesnici?

    • Dvě možnosti náklonu
      Díky lehké konstrukci a odolnému materiálu PU pouzdro na klávesnici ochrání váš tablet kdekoli, a umožní časem menší opotřebování. Dvě možnosti náklonu vám umožní pohodlně sledovat filmy a prohlížet webové stránky.
    • Odhalte svou plnou produktivitu
      Klávesnice je navržena pro pohodlné psaní. Výška kláves 1,3 mm poskytuje hmatatelnou odezvu při psaní a umožňuje vám psát přesněji.
    • Zkratky jako na domácím počítači
      Používání klávesové zkratky vám ušetří spoustu času. Díky více než 40 zkratkám pro software a operační systém se můžete s komplexními úpravami, grafy a jinými úkoly vypořádat mnohem snadněji a rychleji.
    • Klepnutím sdílejte
      Promítněte obrazovku telefonu na obrazovku tabletu pouhým klepnutím na tlačítko Shift. Odešlete časopisy a e-maily z telefonu do tabletu a efektivně jej dokončete pomocí klávesnice.

    Technická specifikace

    Obecné informace
    Bluetooth ano
    NFC ano
    Náklon 55° / 65°
    Rozměry 342.8 x 254.8 x 2.2 - 4.7 mm
    Hmotnost 320 g

    Obsah prodejního balení:

    • klávesnice
    • dokumentace


Recenze na Huawei keyboard for MatePad 11, black, použitý, záruka 12 měsíců

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.