Hotshot Racing [PS4] - BAZAR (použité zboží)

Cena s DPH
539 Kč
Osobitný režim 0% DPH
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 422371

Hotshot Racing [PS4] - BAZAR (použité zboží)

  • hra je z výkupu a je 100% funkční a odzkoušená
  • obal bez poškození, médium bez škrábanců
  • smluvní záruka 12 měsíců

Popis nového produktu:


Hotshot Racing je prudce rychlá arkádová závodní hra spojující driftové ovládání, ostré retro vizuální prvky a neuvěřitelný pocit rychlosti, které vytváří vzrušující zážitek z jízdy.


16 závodních okruhů poskytuje zatáčky a postupky vedoucí k strašně rychlému závodění. Užijte si pobřeží, džungli, alpské prostředí a pouštní prostředí Las Vegas. Každý kurz je modelován nejživějšími barvami a modrou oblohou na míle daleko.


Režimy Time Trial a Grand Prix jsou určeny pro ty, kteří rádi soutěží v klasických závodních formátech, zatímco režimy „Cops and Robbers“ a „Drive or Explode“ nabízí vzrušující nové způsoby hraní.


Každý režim je k dispozici online pro jednoho hráče, rozdělenou obrazovku pro čtyři hráče a pro osm hráčů, zatímco Časovka je určena pouze pro jednoho hráče. Režimy pro jednoho hráče běží na bleskových 60 FPS, aby poskytly jedno z nejrychlejších vyobrazení závodění, jaké je jen možné. Rozbijte záznamy na okruzích, abyste se dostali do předních světových online žebříčků, nebo si stáhněte okruhy, abyste porovnali své závodní linie s těmi nejlepšími.


  • Balíček přináší vzrušující DLC do hry Hotshot Racing zdarma! Nový režim Barrel Barrage přináší zatím nejhorší akci, zatímco Boss Level Grand Prix představuje rozšířený výběr rychlých závodních drah.
  • Keiko, Xing, Mike, Alexe, Aston, Toshiro, Marcus a Viktor - osm závislých na rychlosti, kteří svůj život zasvětili snaze stát se největším závodníkem na světě
  • Vydělejte si driftováním a uvolněte úder jednou rychlostí, abyste soupeře nechali ve svém zpětném zrcátku.
  • V Hotshot Racing je rozhodující drift. Zesílení se zvyšuje, když se hráč unáší, takže jeho udržení co nejdéle je nezbytné pro zachování maximální rychlosti během celého závodu.

Recenze na Hotshot Racing [PS4] - BAZAR (použité zboží)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.