Horizon: Forbidden West (Special Edition) CZ Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Horizon: Forbidden West (Special Edition) CZ - PS4
Cena s DPH
2 329 Kč
Cena bez DPH: 1 925 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 434090
PlayStationCZ titulky

Horizon: Forbidden West (Special Edition) CZ [PS5]

K předobjednávce Horizon: Forbidden West dostanete také dárek v podobe digitálního bonusu Nora Legacy oblek a Nora Legacy Kopí.

horizon_forbidden_west_coll

Připoj se k Aloy, která se vydává do nádherné, ale zároveň nebezpečné pustiny Forbidden West, ve které se skrývá tajuplná hrozba. Vrať se do postapokalyptického světa daleké budoucnosti hry Horizon a prozkoumej vzdálené kraje, bojuj s většími a úchvatnějšími stroji a seznam se s novými kmeny.
Zem umírá. Roztroušené zbytky lidstva pustoší divoké bouřky a nezastavitelné pohromy, zatímco se okolo jejich osad plíží hroznivé nové stroje. Život na Zemi směruje k dalšímu vyhubení a nikdo neví proč.
Nyní je na Aloy, aby odkryla tajemství ukryté za těmito hrozbami a obnovila pořádek a rovnováhu světa. Během své náročné výpravy se bude muset potkat se starými známými, tvořit aliance se vzájemně bojujícími novými frakcemi a odhalit odkaz prastaré minulosti - a zároveň zůstat vždy o krok napřed před zdánlivě neporazitelným nepřítelem.
  • Odhodlej se vstoupit do rozlehlého otevřeného světa - Objev daleké kraje, nové nepřátele, bohaté kultury a pozoruhodné postavy.
  • Velkolepá pustina - Prezkoumej bujné lesy, propadnutá místa i impozantní pohoří Ameriky daleké budoucnosti.
  • Postav se novým nebezpečím - Zapoj se do strategických bitev proti obrovským strojům i lidským nepřátelům a využívej zbraně, vybavení a pasti vyrobené z nalezených dílů.
  • Odhal znepokojující tajemství - Odhal tajemství bezprostředního kolapsu Země a odemkni skrytou kapitolu dávné minulosti... kterou Aloy jednou provždy změní.
    Funkcie PS5:
  • PlayStation 5 konzole a její ultra rychlý SSD disk umožní rychle cestovat napříč celou mapou a téměř instantně pokračovat v hraní.
  • Prozkoumejte rozlehlý svět Horizon Forbidden West v úžasném 4K rozlišení a HDR. Od vrcholků hor po malé větvičky listí je všechno realizované do neuvěřitelných detailů v obrovském měřítku. Režim Performance, který je zaměřený na 60 FPS, dále zvyšuje plynulost pohybu, animací a ovládání.
  • Přibliž se ke každému boji, který Aloy podstupuje, díky haptické odezvě bezdrátového ovladače DualSense. Pociť stébla trávy, kterými procházíš při plazivém postupu. Pociť souboje na blízko proti strojům a ozbrojeným lidem.
  • Užij si novou úroveň ponoření při interakci s různými objekty pomocí adaptivních spouští bezdrátového ovladače DualSense. Pociť napětí ve struně luku, tah svého nového grapplingu a odpor spouště na těžkých kmenových a mechanických zbraních.
  • Zaposlouchej se, jako svět Horizon Forbidden West ožívá okolo tebe díky Tempest 3D Audio funkci konzole PS5, ktorou můžeš využít se sluchátkami, které podporují 3D audio. Poslouchej šumění vegetace ve větru, létající ptáky nad hlavou a velké mechanické stroje plavající ve vodě pod zemí, zatím co prozkoumáváš prostředí plné divoké zvěře a strojů.
  • Je nutné mít kompatibilní 4K TV nebo monitor.
    Horizon: Forbidden West (Special Edition) obsahuje:
  • Hru Horizon: Forbidden West
  • Steelbook
  • Mini Art Book
  • Digitálny soundtrack
  • Speciální edice Horizon Forbidden West obsahuje kód poukazu na uplatnění všech digitálních bonusů předobjednávky Horizon Forbidden West. Na uplatnění kódu je potřebný účet v síti PlayStation a internetové připojení. Odemkněte položky ve hře prostřednictvím postupu v příběhu.



Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingHU titulky

Recenze na Horizon: Forbidden West (Special Edition) CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.