Herní myš SteelSeries Rival 3

849 Kč
729 Kč
Cena bez DPH: 602 Kč
 
 
Kód produktu: 410782
SteelSeries

Herní myš SteelSeries Rival 3 [62513]


Herní myš, která nadchne všechny hráče. Je vybavena optickým snímačem pohybu SteelSeries TrueMove Core. Spínače dosahují velmi dlouhé životnosti až 60 milionů kliknutí.


Periferie je vybavena nádherným RGB podsvícením se 3 zónami, které si můžete nastavit podle vašich preferencí. Myš má lehkou a komfortní ergonomickou konstrukci, která vás udrží dlouhou dobu ve hře.


Moderní konstrukce a vysoce výkonný polymer odolají intenzivnímu namáhání a opotřebení v lehkém provedení o hmotnosti 77 gramů, díky čemuž snižují namáhání svalů na rukou.


Kromě rozděleného spouštěcího tlačítka levá/pravá, prodlužuje dobu životnosti dvoupružinový mechanismus, který zajišťuje neustále komfortní pocit od prvního kliknutí do posledního.


Vytvořený firmami PixArt a SteelSeries pro přesný výkon s trackováním 1:1, takže pohyby myši jsou dokonale reprodukovány na obrazovce.


Ať už držíte myš celou plochou prstů nebo jenom jejich konečky, budete mít vždy ten zprávou pocit a mobilitu, kterou si přejete pro dlouhé a intenzivní herní seance.


Ať už držíte myš celou plochou prstů nebo jenom jejich konečky, budete mít vždy ten zprávou pocit a mobilitu, kterou si přejete pro dlouhé a intenzivní herní seance.


Nově koncipované osvětlení poskytuje 3 zóny s 16,8 milionu krásně svěžích barev, které lze synchronizovat s jinými výrobky SteelSeries a reagovat na různé akce nebo herní události.


Integrovaná paměť vám umožňuje ukládat rychlost komunikace počítače s myší, nastavení tlačítek a až 5 DPI přímo na myši pro jakoukoli hru, kterou hrajete.


Základní vlastnosti:

  • Snímač: optický
  • Model snímače: SteelSeries TrueMove Core
  • Provedení: Drátové
  • Připojení: USB
  • Délka kabelu: 1,8m
  • Rozměry a hmotnost: 120,6 x 67 x 37,9mm, 77g

 


Recenze na Herní myš SteelSeries Rival 3

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.