Herní podložka pod myš Razer Sphex V2 Gaming Desktop Skin

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 387555
Razer

Herní podložka pod myš Razer Sphex V2 Gaming Desktop Skin [RZ02-01940100-R3M1]


Razer představuje Sphex V2 , ultra tenkoprofilovú herní podložku na světě. Razer Sphex V2 , kterou se nedá porovnatť s jinými herními podložkami pod myš, poskytuje maximální preciznost snímání optických i laserových myší na nejtenčím povrchu jaký byl kdy vyroben. Přilnavost podložky Sphex V2 ji umožňuje bez problémů přisát a odstranit na/z jakéhokoliv povrchu a tudíž Vám umožní vzít ji s sebou, kamkoli jdete.

Podložka Razer Sphex V2 byla vyrobena s jedním hlavním cílem, aby byla cenově dostupnou vysoce výkonnou herní podložkou pro každého. A výsledky mluví samy za sebe. Sphex V2 drží krok s jinými podložkami pod myš v přesnosti a kvalitě snímání optických i laserových myši. Povrch má přitom minimální odpor, takže myš po něm může doslova letět bez jakéhokoliv odporu.

Inovativní lepidlo použité při podložce Razer Sphex V2 umožňuje jednoduše ji připojit a odstranit a činí ji tak ideálním společníkem na cestách. A nebojte se toho, že se zašpiní, protože ji můžete umýt a bude znovu jako nová. Díky použitým materiálům je možné Razer Sphex V2 v případě potřeby umýt, vysušit a používat dále, což je vymoženost dosud neznámá v této třídě podložek.

Razer Sphex V2 přináší nový přístup k herním podložkám pod myš, jaký jste ještě neviděli. Ultra tenká tloušťka Vám umožňuje hrát na herní podložce, který je doslova kůží povrchu pracovní plochy.


  • přilnavá spodní strana drží na jakémkoliv povrchu.
  • Středně velká podložku pod myš vhodná pro většinu herních prostředí.
  • Extra tenká, aby nekladla žádné omezení Vašemu hernímu zážitku.
  • Vynikající kvalita snímání pro laserové i optické myši.

  • Rozměry: 355 x 254 x 0,5 mm.

  • Recenze na Herní podložka pod myš Razer Sphex V2 Gaming Desktop Skin

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.