Herní podložka Logitech G440 s tvrdým povrchem

Cena s DPH
489 Kč
Cena bez DPH: 404 Kč
 
 
Kód produktu: 464926
Logitech

Herní podložka Logitech G440 s tvrdým povrchem [943-000791]

Přesnost nade vše

Herní podložka Logitech G440 poskytuje mnohem přesnější ovládání herní myši, takže je vhodná pro hráče nebo uživatele, kteří vyžadují přesné snímání. Kvalitní konstrukce podložky umožňuje její použití s širokou škálou optických a laserových myší. Tvrdý povrch poskytuje nízké tření a rychlý a plynulý pohyb myši. Pryžová základna zůstává na místě pro intenzivní hraní. Textura povrchu je optimalizována pro myši Logitech G a špičkový herní výkon.

Klíčové vlastnosti

    • Nízké tření, vysoká rychlost
      G440 se vyznačuje ultra nízkým povrchovým třením a nabízí hráčům s vysokým DPI ideální povrch pro jemné pohyby rukou a rychlá gesta myší. Polyethylenový povrch umožňuje pohyb myši i při vynaložení minimální síly, čímž se minimalizují chyby z nadměrné kompenzace při startování nebo zastavení.

    • Konzistentní textura povrchu
      Vzory mohou narušovat výkon snímače. G440 se vyznačuje čistou, konzistentní texturou povrchu. To dává senzorům lepší snímky pro přeměnu pohybu myši na pohyb kurzoru, což je zlepšení oproti nekonzistentním nebo špinavým povrchům stolů.

    • Přizpůsobeno snímačům Logitech G sensors
      G440 může hráčům poskytnout přístup k vylepšené přesnosti snímače. G440 používá texturu povrchu srovnatelnou s optimálním testovacím prostředím pro myši Logitech G.

  • Stabilní základna
    Jediná věc, která se na G440 posouvá, je vaše myš. Základna z přírodního kaučuku je pevně spojena s vysoce odolným polystyrenovým jádrem, díky čemuž je pevný povrch přímo na stole, kam jej položíte.

 

Technická specifikace
Kategorie Podložka pod myš
Typ podložky Herní
Určení Pro laserové i optické myši
Povrch rovnoměrný, hladký, pevný
Rozměry 340 × 280 mm
Tloušťka 3 mm
Hmotnost 229 g
Výrobce Logitech

Obsah prodejního balení

  • Podložka pod myš
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Herní podložka Logitech G440 s tvrdým povrchem

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.