Herní Monitor Samsung Odyssey Neo G75NB 32"

Cena s DPH
29 109 Kč
Cena bez DPH: 24 057 Kč
 
 
Kód produktu: 455061
Samsung

Herní Monitor Samsung Odyssey Neo G75NB 32" [LS32BG750NUXEN]

Samsung Odyssey G7 Neo je prohnutý herní LCD monitor se zakřivením 1000R, který vás nejen při hře vašich oblíbených her naprosto obklopí. Tento monitor s VA panelem má úhlopříčku ideálních 32". Můžete s ním přežít vzrušující příběhy ze svých her.

O produktu

  • Rozpínající se vesmír pohlcujících zážitků
    Revoluční technologie Quantum Matrix společně s podsvícením Quantum Mini LED vytvářejí kontrolovaný jas a dokonalý kontrast pro preciznější detaily. Počet zón lokálního stmívání byl zvýšen na 1 196, což v kombinaci s 12bitovou úrovní černé vytváří dosud nepoznanou kvalitu obrazu.
  • Zachyťte každý detail, poražte nepřítele
    Vychutnejte si každý detail v celé jeho kráse. Od ponurých stínů až po sluncem zalité scény – všechny barvy se probudí k životu s novou hloubkou díky maximálnímu jasu 2 000 nýtů. Každá světelná změna je navíc zachycena v kontrastním poměru milion k jedné tak, abyste dokázali odhalit i ty nejdůmyslněji ukryté nepřátele.
  • Ponořte se do světa videoher
    Působivá grafika, věrné detaily a vysoké rozlišení UHD vás naprosto pohltí. Monitor Odyssey Neo G7 poskytuje nezapomenutelný zážitek, který vás vtáhne přímo do centra dění, díky čemuž svojí úplnou koncentrací můžete zapomenout na okolní svět.
  • Fantastická obnovovací frekvence v rozlišení 4K
    Překonejte každého soupeře, dokonce i při extrémní rychlosti. Vychutnejte si ultra plynulé hraní plné vzrušujících zvratů s úžasnou obnovovací frekvencí 165 Hz. Ukažte se v plné zbroji a vypravte se na vítězné tažení se špičkovou přesností 1 ms odezvy, dokonale precizními pohyby myši a krásně čistými vizuály bez nežádoucího rozmazávání.
  • Ničím nerušený herní zážitek
    Nepřekonatelně plynulý zážitek z gamingu. Technologie AMD FreeSync Premium Pro synchronizuje monitor s grafickou kartou a tím eliminuje trhání a zpoždění obrazu. Komplexní herní scény tak budou iv průběhu možného poklesu snímkové frekvence stabilní a svižné.
  • Překonejte své smysly
    Živé a překreslené scény, které vás maximálně pohltí. Užijte si adrenalinový zážitek nové úrovně s ultraširokoúhlým 32" displejem se zakřivením 1000R, které zaplní vaše periferní vidění a umožní vám společně s hlavními hrdiny prožít vzrušující herní příběhy.
  • Rozsvítí i váš svět
    Jedinečná atmosféra při každé scéně. S osvětlením Core Lighting dodáte svému hernímu nastavení osobitost díky výběru z několika barevných režimů. Technologie CoreSync bourá hranice mezi herní obrazovkou a realitou – díky podsvícení displeje v barvách, které se přizpůsobují ději na obrazovce.
  • Odhalí i dosud neviděné
    Získejte z každé scény více s rozšířeným pohledem. Čekejte na nepřátele přicházející ze stran, nebo je naopak překvapte poměrem obrazu 21:9, který vám pomůže získat výhodu nad vaší herní konkurencí, která vás dostane na vrcholné příčky turnajových tabulek.
  • Připojte se automaticky během okamžiku
    Už žádné bezcílné přepínání mezi zdroji signálu. Funkce Automatic Source Switch Plus umožní automaticky rozeznat připojená zařízení a zobrazit správný signál. Odpadne tak zdlouhavé hledání správného vstupu v menu monitoru.
  • Myslí na vaše pohodlí
    Dosáhněte výherních výšin. Otočte, nakloňte a výškově upravte monitor tak, abyste měli perfektní výhled na všechny nepřátele. Plná kompatibilita se standardem VESA vám rovněž umožní připevnit monitor na rameno nebo třeba zavěsit za zeď. Všechny připojovací porty jsou pak velmi snadno přístupné, takže k monitoru budete moci připojit rozličná zařízení, a vše bude vypadat maximálně elegantně.

Technická specifikace

Displej
Velikost: 32"
Rozlišení: 3 840 × 2 160 (UHD)
Poměr stran: 16:9
Zakřivení: 1000R
Úhel sledování: 178° (H) /178° (V)
Typ panelu: VA
Jas: 350 cd/m2
Kontrast: 1 000:1 (typ.)
Doba odezvy: 1 ms (MPRT)
Obnovovací frekvence: 165 Hz
Barevný Gamut: 1 mil
Výbava
Bezdrátový displej: ne
Konektory: 1x Display Port
2 x HDMI
1 x vstup pro sluchátka
2 x USB port Type-A
Funkce, technologie: HDR10+
Senzor Eco Light
Režim šetření zraku
Technologie Flicker-free
Obraz v obraze
Quantum Dot Color
Certifikace pro systém Windows
FreeSync
Funkce Časovač vypnutí Plus
Funkce Black Equalizer
Režim Low Input Lag
Virtual AIM Point
Core Sync
Optimalizace obnovovací frekvence
Super Arena Gaming UX
Auto Source Switch+
Adaptivní obrázek
Ultrawide Game View
Reproduktor: ne
Typ stojanu: HAS PIVOT
Nastavení výšky: 120,0 ± 5,0
Nastavení náklonu: -9,0° (± 2°) ~ 13,0° (± 2°)
Otáčení: -15,0 ~ 15,0°
Pivot: -92,0° ~ 92,0°
Připevnění na zeď: 100 x 100
Napájení
Zdroj napájení: AC 100~240 V
Typ: Externí adaptér
Spotřeba energie: 41 W
Energetická třída: G
Ostatní
Rozměry 713,0 × 606,2 × 311,1 mm se stojanem
713,0 × 440,3 × 185,0 mm bez stojanu
Hmotnost: 8,6 kg s podstavcem
6,7 kg bez podstavce

Obsah prodejního balení:

  • Monitor
  • Napájecí kabel
  • DP kabel
  • Dokumentace


Recenze na Herní Monitor Samsung Odyssey Neo G75NB 32"

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.