Herní Monitor Samsung Odyssey G65B 32"

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
12 979 Kč
Cena bez DPH: 10 726 Kč
 
 
Kód produktu: 455060
Samsung

Herní Monitor Samsung Odyssey G65B 32" [LS32BG650EUXEN]

Samsung Odyssey G65B je prohnutý herní LCD monitor se zakřivením 1000R, který vás nejen při hře vašich oblíbených her naprosto obklopí. Tento monitor s VA panelem má úhlopříčku ideálních 32". Můžete s ním přežít vzrušující příběhy ze svých her.

O produktu

  • Realita dostává nový rozměr
    Smažte hranici mezi realitou a herním světem. Rozlišení QHD s 1,7násobnou hustotou pixelů oproti rozlišení Full HD se může pochlubit neuvěřitelně detailním a ostrým obrazem, díky kterému budete mít pocit, že jste se ocitli přímo uprostřed akce.
  • Skryté detaily ožívají v záři barev
    Prozkoumejte skryté aspekty obrazu. Displej HDR600 poskytuje vyšší kontrast, hlubší černou a jasnější bílou, což vám pomůže odhalit tajemství či nepřátele skrývající se ve stínech. Dokonce i v tmavých scénách uvidíte jasně každý detail.
  • Držte krok s akcí
    Těšte se na dynamické akční scény. Obnovovací frekvence 240 Hz se postará o jakékoli zpoždění, přičemž zajistí dokonale plynulou a čistou akci. Zaútočte na nepřátele, jakmile se objeví s dobou odezvy 1 ms a jednotlivými snímky bez rozostření obrazu.
  • Nepřerušovaný herní zážitek
    Bezkonkurenčně plynulý herní zážitek. Technologie AMD FreeSync Premium Pro synchronizuje monitor s grafickou kartou, čímž eliminuje trhání a zpoždění obrazu. Komplexní herní scény tak budou maximálně stabilní a svižné i při případném poklesu snímkové frekvence.
  • Když se hra mění ve skutečnost
    Herní špička na jednom místě. Gaming Hub vám umožní okamžitý přístup k nejlepším cloudovým, konzolovým a počítačovým hrám. Plynulé zobrazení a rychlá odezva při hraní jsou výsledkem pokročilé streamovací technologie společnosti Samsung bez zdlouhavého stahování – jednoduše zapnete a hrajete.
  • Všechny vaše oblíbené seriály na dosah ruky
    Odýchněte si od herních maratónů a relaxujte při oblíbeném streamovaném obsahu ve špičkovém rozlišení QHD jen díky připojení Wi-Fi. Samsung TV Plus nabízí bezplatný obsah bez stahování či registrace, jakož i individuální doporučení Universal Guide.
  • Překonejte své smysly
    Živé a překreslené scény, které vás maximálně pohltí. Užijte si adrenalinový zážitek nové úrovně s ultraširokoúhlým 32" displejem se zakřivením 1000R, které zaplní vaše periferní vidění a umožní vám společně s hlavními hrdiny prožít vzrušující herní příběhy.
  • Rozsvítí i váš svět
    Jedinečná atmosféra při každé scéně. S osvětlením Core Lighting dodáte svému hernímu nastavení osobitost díky výběru z několika barevných režimů. Technologie CoreSync bourá hranice mezi herní obrazovkou a realitou – díky podsvícení displeje v barvách, které se přizpůsobují ději na obrazovce.
  • Vždy připravený vyhrávat
    Získejte okamžitou kontrolu nad herním nastavením. Nyní budete moci zobrazit důležité funkce a ukazatele – FPS (počet snímků za sekundu), HDR (Vysoký dynamický rozsah) a VRR (Variabilní obnovovací frekvence). Optimalizujte délku odezvy, poměr stran a obrazový mód použitý pro jednotlivé hry, aniž byste museli ukončovat právě rozehraný vítězný zápas.
  • Odhalí i dosud neviděné
    Získejte z každé scény ještě více s rozšířeným pohledem. Číhejte na nepřátele přicházející ze stran, nebo je naopak překvapte poměrem obrazu 16:9, který vám pomůže získat výhodu nad vaší herní konkurencí. Dostaňte se na vrcholné příčky turnajových tabulek.
  • Připojte se automaticky během okamžiku
    Už žádné bezcílné přepínání mezi zdroji signálu. Funkce Automatic Source Switch Plus umožní automaticky rozeznat připojená zařízení a zobrazit správný signál. Odpadne tak zdlouhavé hledání správného vstupu v menu monitoru.
  • Myslí na vaše pohodlí
    Usáhněte výherních výšin. Otočte, nakloňte a výškově upravte monitor tak, abyste měli perfektní výhled na všechny nepřátele. Plná kompatibilita se standardem VESA vám rovněž umožní připevnit monitor podle vašich potřeb.

Technická specifikace

Displej
Velikost: 32"
Rozlišení: 2560 x 1440 (QHD)
Poměr stran: 16:9
Zakřivení: 1000R
Úhel sledování: 178° (H) /178° (V)
Typ panelu: VA
Jas: 350 cd/m2
Kontrast: 2 500:1 (typ.)
Doba odezvy: 1 ms (MPRT)
Obnovovací frekvence: 240 Hz
Barevný Gamut: 1 mil
Výbava
Bezdrátový displej: ano
Konektory: 1x Display Port
2 x HDMI
1 x vstup pro sluchátka
2 x USB port1 x LAN
WiFi: WiFi 5
Bluetooth: 5.2
Funkce, technologie: Eye Saver
Flicker Free
Herní režim
FreeSync
Zrcadlení mobilního zařízení
Zrcadlení zvuku
Operační systém: Tizen
Reproduktor: ano
Nastavení výšky: 120,0 ± 5,0
Nastavení náklonu: -9,0° (± 2°) ~ 13,0° (± 2°)
Otáčení: -15,0 ~ 15,0°
Pivot: -92,0° ~ 92,0°
Připevnění na zeď: 100 x 100
Napájení
Zdroj napájení: AC 100~240 V
Typ: Externí adaptér
Spotřeba energie: 26 W
Energetická třída: F
Ostatní
Rozměry 713 x 606,2 x 311,1 mm se stojanem
713 x 439,7 x 181,5 mm bez stojanu
Hmotnost: 7,4 kg s podstavcem
5,5 kg bez podstavce

Obsah prodejního balení:

  • Monitor
  • Napájecí kabel
  • DP kabel
  • Dokumentace


Recenze na Herní Monitor Samsung Odyssey G65B 32"

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.