Herní monitor AOC C24G2AE 23,6" FHD

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
4 419 Kč
Cena bez DPH: 3 652 Kč
 
 
Kód produktu: 446783

Herní monitor AOC C24G2AE 23,6" FHD [C24G2AE/BK]

Uvolněte svůj potenciál

Tento 165 Hz displej zaujme bleskově rychlou dobou odezvy 1 ms a panelem VA, který generuje mimořádně silné barvy. Podpora FreeSync Premium zaručuje dokonalou synchronizaci mezi monitorem a GPU.

Klíčové vlastnosti

  • Skvělá odezva
    Doba odezvy pixelů 1 ms znamená rychlost bez rozmazání pro lepší zážitek. Rychle se pohybující akce a dramatické přechody budou vykresleny plynule bez ghostingu
  • Rychlá obnovovací frekvence
    Obnovovací frekvence 165 Hz, což je více než dvojnásobek průmyslového standardu 60 Hz, činí hry plynulým jako hedvábí. Využijte potenciál své grafické karty. Zapomeňte na trhání obrazovky a zapomeňte na rozmazání pohybu. Ciťte, jak se vaše reflexy sjednocují s akcí. Nikdy se nedívej zpět.
  • FreeSync Premium
    Vychutnejte si obraz nejvyšší kvality i v rychlých hrách. Technologie AMD FreeSync Premium zajišťuje synchronizaci obnovovacích frekvencí GPU a monitoru, což poskytuje plynulý herní zážitek bez trhání při nejvyšším výkonu. AMD FreeSync Premium nabízí obnovovací frekvenci minimálně 120 Hz, snižuje rozmazání a zaostřuje obraz pro realističtější zážitek. Funkce LFC eliminuje riziko zaseknutí v případě, že snímková frekvence klesne pod obnovovací frekvenci.
  • Zakřivení 1500R
    Zakřivený design vás obepíná a staví vás do centra dění a poskytuje pohlcující herní zážitek.
  • Nízká latence
    Uvolněte své reflexy přepnutím do režimu AOC Low Input Lag. Zapomeňte na grafické kudrlinky: tento režim propojuje monitor ve prospěch hrubého času odezvy, čímž poskytuje maximální výhodu při odstátí vlasů.
  • Ovládání barev a stínů hry AOC
    Vyveďte bitvu ze stínu pomocí AOC Shadow Control a AOC Game Color! Upravte úrovně šedé pro lepší detaily obrazu a rozjasněte tmavé oblasti nebo je za chodu znovu ponořte do černé, bez ovlivnění zbytku displeje.
  • AOC G/Menu
    AOC G-Menu je bezplatný nástroj, který si můžete nainstalovat do svého počítače, abyste získali úplné přizpůsobení spárované s maximálním pohodlím.
  • 6 herních režimů
    Přizpůsobte svůj displej hře kliknutím na tlačítko. Přepínejte nastavení mezi vestavěnými předvolbami pro FPS, závodní nebo RTS hry nebo si přizpůsobte své vlastní ideální podmínky a uložte je. Klávesnice AOC Settings KeyPad umožňuje rychlé a snadné přepínání profilů nebo nastavení funkcí.

Minimální rozptylování rámem

Rozšiřte svůj pohled pomocí nastavení více monitorů. Úzký okraj a bezrámový design nabízí minimální rozptýlení rámu pro dokonalou bojovou stanici.



Technická specifikace
Obrazovka
Typ obrazovky: VA
Podsvícení: LED
Úhlopříčka [palce]: 23,6
Rozlišení: 1920 x 1080
Obnovovací frekvence: 165 Hz
Poměr stran: 16:9
Povrch displeje: Anti-Glare
Jas [cd/m2]: 250
Kontrast: 3000: 1
Odezva [ms]: 1 ms MPRT, 4 ms GTG
Zakřivení: 1500R
Pozorovací úhly (horizontal / Vertikál): 178° / 178°
Počet barev: 16,7M
Konektory:
DisplayPort (1.2)
x 1
HDMI (v1.4) x 2
Earphone jack: Ano
Jiné:
Reproduktory: 2 W x 2
Napájení: 100-240V, 50 / 60Hz
Montáž na zeď: VESA 100 x 100 mm
Náklon: (+ 23°~-5°)
Otočení: nepodporuje
Nastavení výšky: nepodporuje
Rozměry (ŠxVxH mm): 421 x 536 x 227 mm
Hmotnost [kg]: 3 840 g


Recenze na Herní monitor AOC C24G2AE 23,6" FHD

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.