Herní křeslo Endorfy Meta RD, červené

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
6 629 Kč
Cena bez DPH: 5 479 Kč
 
 
Kód produktu: 461773

Herní křeslo Endorfy Meta RD, červené [EY8A006]

 

Robustní herní židle Endorfy Meta RD s atraktivním designem poskytuje dokonalou oporu a pohodlí i při dlouhém sezení u počítače. Je vyrobena z kvalitní prodyšné textilní látky a syntetické kůže. Nastavitelná výška židle, opěrky rukou nastavitelné ve všech směrech a úhel sklonu opěradla až 125° zajistí maximální komfort. Kolečka o průměru 60 mm jsou pokryta vrstvou odolného nylonu, který zároveň chrání podlahu před poškrábáním a snižuje hlučnost. Nosnost židle je až 120 kg.

O produktu

  • Členité opěradlo pro maximální pohodlí
    Samotné opěradlo herního křesla Endorfy Meta RD je tvořeno 5 segmenty, které představují mnohem příjemnější oporu vaší páteře než je tomu u běžných opěradel. Opěradlo podpírá páteř ve strategických bodech a svou konstrukcí myslí na uživatele s výškou v rozmezí 160 – 185 cm.

  • Zvolte optimální výšku sedu
    Nastavitelnou výškou v rozsahu 400 – 460 mm si upravíte výšku sedu tak, aby odpovídala vaší výšce i výšce stolu. Při optimálním posedu by vaše nohy měly svírat se zemí 90° úhel. Robustní konstrukce si navíc poradí s tělesnou váhou až 120 kg.

  • Nastavitelné opěrky rukou
    Samozřejmostí je třístupňové nastavení loketních opěrek. Stejně tak lze volit sklon a výšku opěrky hlavy. Pokud se při dlouhodobém sezení budete chtít uvolnit mírným zakloněním, křeslo se samo přizpůsobí poloze vašeho těla díky houpacímu mechanismu Synchro Tilt. Minimální úhel sklonu opěrky zad je 100° a maximum činí 120°.

 

Technická specifikace
Potah Tkanina
Nastavitelná výška opěrek 70 mm
Nastavitelná výška sedáku 80 mm
Nosnost 120 kg
Šířka 38,5 cm
Hloubka 52 cm
Výška 122 - 130 cm, nastavitelná
Hmotnost 20,1 kg

Obsah prodejního balení:

  • Herní křeslo
  • Montážní příslušenství
  • Dokumentace


Recenze na Herní křeslo Endorfy Meta RD, červené

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.