Herní klávesnice Razer HUNTSMAN V3 PRO, US

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
7 279 Kč
Cena bez DPH: 6 016 Kč
 
 
Kód produktu: 474681
Razer

Herní klávesnice Razer HUNTSMAN V3 PRO, US


Pro PRO hráče

Okamžitě zvedněte úroveň vaší hry s Razer Huntsman V3 Pro – ultimátním šampionem mezi klávesnicemi pro sportovní hraní. Poháněná režimem Rappid Trigger, využívá špičkových analogových optických spínačů pro bleskurychlé opakované vstupy s nepřekonatelnými rychlostmi. Přizpůsobte si svůj výkon s nastavitelným spouštěním, což vám dává výhodu, kterou potřebujete k ovládnutí soutěže.

O produktu

    • Analogové Switche 2. generace
      Dosáhněte nepřekonatelné přesnosti a odezvy s Razer Huntsman V3 Pro, vybavenou nejpokročilejšími spínači. Zažijte funkci Rapid Trigger pro bleskurychlé opakované vstupy, spolu s nastavitelným rozsahem spouštění od 0,1 do 4,0 mm. S životností 100 milionů stisku kláves se můžete spolehnout na výkon, který vás tak rychle nezklame při každém hraní.
      • Rapid Trigger
        Odemkněte schopnost uvolnit a stisknout klávesy v tempech, které daleko přesahují možnosti běžných klávesnic. S možností resetovat klávesy s nejmenším zdvihem prstu si užívejte rychlostní výhodu, která je výhodná pro hry, které se hrají z prvního iz druhého pohledu.
      • Nastavitelný rozsah spouštění
        Přizpůsobte si váš herní zážitek s možností přizpůsobení spínačů, podporujících plný rozsah spouštění od 0,1 do 4,0 mm. Nastavte citlivost podle vašich preferencí, což vám umožní dosáhnout nastavení, které dokonale odpovídá vašemu hernímu stylu.
      • 40 G odezva
        Zažijte zvýšenou odezvu s nižší silou spouštění, díky které budete moci hrát a reagovat rychleji než kdy předtím. Ať už jde o proti-pohyb, míření nebo vyhýbání se, získejte náskok o zlomek vteřiny, který vás posune k vítězství.

    • Rychlé doladování nastavení přímo na klávensnici
      Jednoduše si doladte výšku spouštění nebo citlivost funkce Rapid Trigger s přesností pomocí zabudovaného LED políčka jako vašeho vizuálního průvodce. Uložte svá přizpůsobená nastavení přímo do klávesnice a odemkněte ještě větší úroveň personalizace prostřednictvím Razer Synapse.
      • Rychlé přestavení rozsahu spouštění
        Pro zahájení úpravy bodu spouštění klávesnice jednoduše stiskněte FN + Tab. Potom stiskněte libovolnou klávesu, abyste otestovali její výšku spouštění a využijte digitální volič nebo šipky pro přesné úpravy. Opusťte režim a uložte svá nastavení do paměti klávesnice stisknutím klávesy Esc.
      • Rychlé přestavení Rapid Trigger módu
        Pro zahájení úpravy nastavení funkce Rapid Trigger jednoduše stiskněte FN + Caps Lock. Přepněte režim funkce Rapid Trigger na zapnutý nebo vypnutý stisknutím Caps Lock. Potom stiskněte libovolnou klávesu pro otestování vašich současných nastavení funkce Rapid Trigger a potom použijte digitální volič nebo šipky pro úpravy podle potřeby. Opusťte režim a uložte svá nastavení do paměti klávesnice stisknutím klávesy Esc.

    • Multifunkční tlačítka
      Jednoduše spravujte všechna svá nastavení přímo na dosah ruky s dedikovaným voličem pro hlasitost a nastavení analogových spínačů, doplněným trojicí tlačítek pro ovládání médií a přizpůsobitelných maker.

    • Texturované klávesy
      Vytvořené tak, aby odolaly náročným podmínkám intenzivních her, klávesy se mohou pochlubit designem odolným vůči lesku, které nevyblednou, čímž zajišťují úroveň trvanlivosti, která překonává běžné klávesy.

    • Hliníková vnější konstrukce
      Kované z hliníku používaného v letectví a precizně dokončené s elegantní povrchovou úpravou štětinového kovu, robustní pouzdro sportovní klávesnice je navrženo tak, aby odolávalo častému a intenzivnímu používání a zároveň odolávalo deformacím.

    • Odpočinkový polštář
      Kožený (nepravá kůže) odpočinkový polštář je precizně navržen tak, aby se bezproblémově připevnil k klávesnici, poskytující pevnou ergonomickou podporu pro vaše zápěstí. Tato podpora je obzvláště důležitá během dlouhých období tréninku a soutěžení, zajišťující optimální pohodlí a snižující únavu.

Klíčové vlastnosti

  • Profesionální Herní klávesnice
  • Analogové Switche 2. generace s možností přizpůsobení rozsahu spouštění a funkci Rapid Trigger, která je také přizpůsobitelná
  • Multifukční tlačítka na klávesncic s možností makro nastavení
  • Odolná konstrukce klávesnice zevnitř i zvenčí - texturované klávesy odolné proti vyšisování, hliníková vnější panel a odolný odpočinkový polštářek
  • Kompatibilní s Razer Synapse
  • RGB osvětlení

 

Technická specifikace
Switche Razer Analog Optical Switch Gen-2
Layout US
Formát s numerickou částí
Podsvícení Razer Chroma RGB
Opora na zápěstí ano, magnetická
Palubní paměť Hybridní on-board paměť s 6 profily
Media tlačítka ano, multifunkční se 3 dedikovanými
Konektivita odpojitelný USB-Typ C kabel
Klávesy Doubleshot PBT
Ostatní funkce Rapid Trigger Mód
Nastavitelné spouštění
Analogový vstup
Dvoustupňové spouštění
Rychlá úprava spouštění a funkce Rapid Trigger přímo na klávesnici
Kompatibilita s aplikací Razer Synapse
N-key Rollover s Anti-ghosting
Polling Rate 1000 Hz
Horní panel z hliníku slitiny 5052 s povrchovou úpravou štětinového kovu
Magnetický odpočinkový polštář z pevného koženého materiálu
Plně programovatelné klávesy s možností nahrávání maker
Herní režim
Rozměry 45 x 4 x 14 cm
Hmotnost 1200 g

Obsah balení:

  • Herní klávesnice Razer HUNTSMAN V3 PRO
  • Kabel
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Herní klávesnice Razer HUNTSMAN V3 PRO, US

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.