Herní klávesnice Logitech G713 TKL Tactile (Aurora Collection), bílá

Cena s DPH
3 879 Kč
Cena bez DPH: 3 206 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 448207
Logitech

Herní klávesnice Logitech G713 TKL Tactile (Aurora Collection), bílá [920-010422]

Neváhejte se zasnít


G713 z kolekce Aurora Collection je kabelová, kompaktní klávesnice TKL navržená pro pohodlí s přiloženou opěrkou dlaní, která je měkká jako obláček. Plně vybavena éterickým RGB osvětlením a mechanickými spínači GX dle vašeho výběru. Klávesnice G713 přináší nízké vibrace s vysokým výkonem. Buďte svá a hrajte ve svém stylu.

    • Nebeské pohodlí

      Kabelová klávesnice G713 vás bude podporovat ve hře. To je důvod, proč je její součástí měkoučká opěrka pro dlaně, která dotváří atmosféru snu lehounkého jako oblak na vaší pracovní či herní ploše. Ušetřete čas a svůj pracovní stůl s kompaktním, bezúdržbovým formátem. Ujistěte se pomocí výškově nastavitelných nožiček, že jsou vaše prsty a zápěstí uvolněné a připravené do akce. Celodenní hraní? Žádný problém.

    • Ve stylu LightSync

      LIGHTSYNC oživí vaše hraní díky měkkému, éterickému osvětlení po obvodu a pod klávesami. Éterické podsvícení LIGHTSYNC RGB zahrnuje nainstalované animace Play Mood, charakteristické pro kolekci Aurora Collection. Nebo si přizpůsobte svůj vlastní vzhled podsvícení a animační efekty pomocí 16,8 milionů programovatelných RGB barev prostřednictvím bezplatného softwaru G HUB.

    • Zapojte a hrajte

      Klávesnice G713 je vždy připravena do hry, jednoduše a bez obav, s kabelovým připojením USB-C. Přiložený kabel USB-C na USB-A lze odpojit pro snadné čištění a cestování. Užijte si superrychlou a vždy zapnutou klávesnici.

    • Herní technika na dosah

      Hrajte s uspokojivým pocitem mechanických spínačů GX a plnými ovládacími prvky médií na dosah ruky, abyste mohli hrát co nejlépe a rychle ovládat svoji hudbu, filmy a další. A nezapomeňte si vybrat ten správný přepínač GX.
      Linear je tichý a má nízké tření.
      Tactile poskytuje citelnou zpětnou vazbu a odezvu v podobě kliknutí.
      Clicky je oblíbená klasika hráčů s největší zpětnou vazbou.

    • Vylaďte svou hru

      Vaše klávesnice je vaším navigátorem a G HUB vám dává úplnou kontrolu nad vaším herním stylem. Herní režim je také výhodný, protože v něm můžete během hry vypnout určité klávesy, abyste nepřerušovali žádná herní dobrodružství. A je toho mnohem víc pro přizpůsobení a programování. G713 je připraveno k použití.

    • Synchronizujte si herní prostor

      Vytvořte si vysněný prostor s kolekcí Aurora. Seznamte se s vybavením, které spolu ladí nejlépe a je navrženo záměrně pro pohodlí, styl a herní výkon. Využijte kompletní a bezproblémové nastavení, které sdílí stejnou estetiku ve stylu lehoučkého snu – včetně synchronizovaného RGB podsvícení. Spárujte klávesnici a opěrku s herní myškou či sluchátky.

 

Technická specifikace
Typ klávesnice: TKL
Typ kláves: Tactile - hmatový
Počet kláves: 87
Krytky kláves: z dvojitě vstřikovaného PBT
texturované
odolné
Ovládací prvky médií: včetně rolleru pro ovládání hlasitosti
ovládání jasu
Podsvícení: RGB individuálně podsvícené mechanické spínače
Obvodové podsvícení s 16 LED na spodu
Rozožení kláves: US International (Qwerty)
Systémové požadavky: Port USB
Windows 10 nebo novější
macOS 10.15nebo novější
iPadOS 13.4nebo novější
iOS 14 nebo novější
Rozměry: 370,6 x 157 x 37,2 mm
Délka kabelu: 1,8 m
Hmotnost: 962,5 g

Obsah balení:

  • Klávesnice
  • Napájecí kabel USB-C na USB-A
  • Opěrka zápěstí
  • Dokumentace

Produktové video

Recenze na Herní klávesnice Logitech G713 TKL Tactile (Aurora Collection), bílá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.