Herní klávesnice Logitech G413 SE

Cena s DPH
1 899 Kč
Cena bez DPH: 1 569 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 439326
Logitech

Herní klávesnice Logitech G413 SE [920-010437]

Hrajte a vyhrajte
Nový rok, nové vybavení – Logitech G představuje mechanickou herní klávesnici G413. G413 SE je navržena pro přesnost a výkon, nabízí herní mechanické spínače s extrémně odolnými PBT klávesnicemi, které jsou odolné vůči opotřebení a spojuje sofistikovaný design s technologiemi na úrovni her pro cenově dostupnou herní klávesnici.

Vylepšete svůj herní zážitek 


Klávesnice G413 poskytuje zážitek z mechanického přepínání na herní úrovni. Je navržena tak, aby pomohla seriózním hráčům podávat výkon na vyšší úrovni a posunout se ještě dále. Je vybavena dotykovými mechanickými spínači, PBT klávesami, 6-klávesovým rolloverem s anti-ghostingovým výkonem, 12 funkčními klávesami pro ovládání médií a spolehlivou technologii s USB kabelem.

Design


Důkladně zkonstruovaná klávesnice s robustním, ale přesto minimalistickým designem s vyváženými funkcemi se stává nezbytností pro gamery. G413 se vyznačuje silným a odolným uspořádáním. Vrchní kryt z broušeného hliníku a hořčíkové slitiny slouží jako páteř klávesnice. Bílé LED posvícení design klávesnice správně zvýrazní a dodá mu jedinečnou jiskru.



Vysoce výkonné klávesy


Hmatové mechanické klávesy poskytují nekompromisní výkon a vyznačují se rozeznatelným ovládáním pro hráče, kteří upřednostňují přímý feedback. Jsou zhotoveny z kvalitního materiálu, odolné vůči teplu a opotřebení s dlouhodobou výdrží. Tato klávesnice je díky spínačům jednou z nejodolnějších na trhu. Kromě toho byly klávesy navrženy tak, aby poskytovaly spolehlivé zadání příkazu v porovnání s jinými neherními mechanickými klávesnicemi. Zároveň přidaná šestiklávesová rollover anti-hostingová funkce zajistí možnost stisku více kláves současně a všechny příkazy zaregistrovat pro speciální herní tah.

Klávesy FN


Dvanáct funkčních kláves (FN) vám umožní ovládat hlasitost, přehrávání a pozastavení, přeskakování skladby, ztlumení zvuku, přepínání osvětlení, uzamčení systému Windows atp.

 

Technická specifikace
Typ feedbacku: Discernable
Aktivační dráha: 1,5 mm
Aktivační síla: 50 g
Celková dráha zdvihu: 2,7 mm
Rozložení kláves: US
Rozměry: 435 x 127 x 36,3 mm
Hmotnost bez kabelu: 780 g
Délka kabelu: 1,8 m

Recenze na Herní klávesnice Logitech G413 SE

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.