Herní myš Endorfy LIX Plus, černá

Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
 
Kód produktu: 461786

Herní myš Endorfy LIX Plus, černá [EY6A001]

 

Ultralehká herní myš Endorfy LIX Plus disponuje 6 programovatelnými tlačítky a vysoce přesným optickým senzorem Pixart PAW3370 s rozlišením až 19 000 DPI. Vysokou eleganci herního designu doplňuje přizpůsobitelné RGB podsvícení. Kvalitní spínače Kailh GM 8.0 vydrží více než 80 milionů kliknutí. Připojení je realizováno přes opletený USB kabel o délce 1,8m.

O produktu

  • Honeycomb design
    Odlehčený štíhlý design oceníte nejen pro samotný estetický efekt, který honeycomb konstrukce vyvolává, ale také z hlediska praktické stránky věci. Perforovaná konstrukce totiž zajistí optimální cirkulaci vzduchu, díky čemuž se vám například při dlouhodobém herním, ale i pracovním nasazení nebude tolik potit ruka. PTFE nožičky k tomu zajistí pohodlný a rychlý skluz po podložce.

  • High-tech senzor PAW3370
    Velice citlivý senzor PAW3370 dokáže zaregistrovat pohyb myši, která se pohybuje na podložce rychlostí až 10,16 m/s. Snímač PAW3370 stojí za naprosto rychlými reakčními časy každého vašeho kliknutí. Senzor s rozlišením až 19 000 DPI je dokonale flexibilní a dokáže se přizpůsobit vašemu hernímu stylu.

  • Mikrospínače Kailh GM 8.0
    Endorfy LIX Plus ukrývá vylepšené rychlé mikrospínače Kailh GM 8.0 s neuvěřitelnou životností až 80 milionů kliknutí. Kailh GM 8.0 jsou ideální alternativou k běžnějšímu mikro přepínači myši.

  • Paracord kabel
    Měkký opletený paracord kabel zabrání nechtěným nehodám na herním stole v podobě rozlité kávy či sklenice s vodou. Dlouhý a měkký kabel je flexibilnější než běžné kabely. Jeho délka 1,8 m vás rozhodně neomezí v rozsahu pohybu.

 

Technická specifikace
Druh myši Herní
Přenos signálu Kabelový
Ergonomie Pravoruká
Typ snímání Optický
Model snímače PixArt PMW3370
Max. citlivost senzoru 19 000 DPI
Typ spínače Kailh GM 8.0
Životnost 80 milionů kliknutí
Počet tlačítek 6
Programovatelná tlačítka Ano
Rolovací kolečko Ano, mechanické
Rozhraní USB Type-A
Podsvícení ARGB
Kompatibilita Windows, Linux
Softwarová kompatibilita Windows 10
Délka kabelu 1,8 m
Rozměry 126 x 65,7 x 38,5 mm
Hmotnost 59 g

Obsah prodejního balení:

  • Herní myš
  • Extra sada nožiček myši
  • Nálepka
  • Dokumentace


Recenze na Herní myš Endorfy LIX Plus, černá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.